Uitreiking van de Cheque aan het Maxima Centrum en hoe nu verder.

09-12-2020 | 11:29

Dinsdag 8 December heeft Owen de cheque symbolisch overhandigd aan het Maxima Cenrum. Jammer dat de cheque vooraf gedrukt moest worden, want na de uitzending van Jeroen Pauw vanuit het Maxima Centrum zondag 6 december, mochten wij nog 115 euro bijschrijven op het totaal bedrag (waarvoor hartelijk dank).

Het totaal bedrag is uitgekomen op 10.210 euro, een schitterend bedrag waarvoor wij alle donateurs mede uit naam van het Maxima heel heel hartelijk dank zeggen.

Overigens blijft er de mogelijkheid bestaan om via onze actie pagina nog te doneren, danwel via de actiepagina van het Maxima Centrum of een van de andere actiepagina's. Want er zijn door de corona vele inkomsten weggevallen, echter ook vele hebben inmiddels de actiepagina van het Maxima Centrum weten te vinden, zeker ook na de gevoelige uitzending van Jeroen Pauw.

Hoe gaat het nu verder met Owen onze kleine kanjer welke dinsdag 8 dec. zijn bloemenkraal mocht ontvangen ten teken dat hij schoon is verklaard. Zijn neussonde is ook verwijderd en zijn bloedwaarden waren goed. Zijn haar begint alweer te groeien. Vol goede moed zien we dan ook de kerstdagen en het nieuwe jaar tegemoet. Het was voor Owen Noah, Gideon en Esther, maar ook voor de rest van de familie een op vele punten stressvol jaar. Echter een betere afsluiting hadden we niet kunnen krijgen. In januari volgt er nog een scan, waarna hij nog voorlopig maandelijks gecontroleerd zal worden.

Owen krijgt zijn speelsheid en mondigheid weer terug, zit met veel plezier op school en kan gaan werken aan zijn lichamelijke conditie. Zodat hij zich hopenlijk straks ook weer kan melden op het veld van VV Sliedrecht.

En het kan niet genoeg benadrukt worden, alle inspanningen die gedaan worden in het Prinses Maxima Centrum, om kinderen met kanker een hoopvolle toekomst te bieden, komt mede door uw gave.