Samen staan we sterk voor Owen Leeuwis en het Prinses Maxima centrum

Mensen geef, wij weten nu hoe belangrijk werk het Prinses Maxima doet.
Closed You can't donate anymore
from €10,000 (102%)

You'll Never Walk Alone

In de herfstvakantie op donderdag 22 oktober, willen wij als zus, neefjes, nichtje en opa van Owen Leeuwis een sponsoractie houden voor het Princes Maxima Centrum.

Wat gaan wij doen voor uw sponsorbijdrage:

Wij lopen en fietsen voor Owen en het Maxima cenrtum, zijn zus Noah: 9, nichtje: Lucie: 13 en zijn neefjes: Senna 17, Marijn 17, Lucas 14 en Nathan 12, gaan vanuit de Mac Donalds in Alblasserdam (Owen zijn favoriete Mac) naar zijn huis in Sliedrecht lopen of fietsen.

In een estafettevorm zullen wij Owens Macmenu naar zijn huis in Sliedrecht brengen. 10 km eerlijk verdeeld naar leeftijd.

En opa gaat op zijn fiets langs de twee ziekenhuizen die Owen inmiddels zo goed kent, te weten: Het Princes Maxima Centrum in Utrecht en Het Sofia MC in Rotterdam. Een afstand van ongeveer 160 km.

We hopen op jullie steun voor onze actie en dononatie voor het Princes Maxima Centrum!

Mocht je het leuk vinden om onze actie te steunen door mee te lopen of te fietsen, laat het ons dan persoonlijk weten.

 

 

You'll Never Walk Alone

(Nederlandse vertaling)

Als je loopt
Door een storm
Hou je hoofd omhoog
En wees niet bang, van het donker
Want aan het einde van de storm
Is een gouden lucht
En het zoete zilveren liedje
Van de leeuwerik
Loop door, door de wind
Loop door, door de regen
Ondanks dat er met je dromen gegooid wordt
En weggeblazen
Loop door, loop door
Met hoop, in je hart
En je zult nooit alleen lopen
Je zult nooit alleen lopen
Alleen
Loop door, loop door
Met hoop in jullie harten
Je zult nooit alleen lopen

 

 

 

View all
€20 20-04-2021 | 17:59
€15 08-02-2021 | 08:37 Ik hoorde Noah vanochtend op de radio en ze raakte me vandaar mijn donatie. Heel veel sterkte voor de familie de komende tijd.
€25 14-12-2020 | 14:25
€100.40 06-12-2020 | 23:09
€15 06-12-2020 | 22:51
View all

Uitreiking van de Cheque aan het Maxima Centrum en hoe nu verder.

09-12-2020 | 11:29 Dinsdag 8 December heeft Owen de cheque symbolisch overhandigd aan het Maxima Cenrum. Jammer dat de cheque vooraf gedrukt moest worden, want na de uitzending van Jeroen Pauw vanuit het Maxima Centrum zondag 6 december, mochten wij nog 115 euro bijschrijven op het totaal bedrag (waarvoor hartelijk dank). Het totaal bedrag is uitgekomen op 10.210 euro, een schitterend bedrag waarvoor wij alle donateurs mede uit naam van het Maxima heel heel hartelijk dank zeggen. Overigens blijft er de mogelijkheid bestaan om via onze actie pagina nog te doneren, danwel via de actiepagina van het Maxima Centrum of een van de andere actiepagina's. Want er zijn door de corona vele inkomsten weggevallen, echter ook vele hebben inmiddels de actiepagina van het Maxima Centrum weten te vinden, zeker ook na de gevoelige uitzending van Jeroen Pauw. Hoe gaat het nu verder met Owen onze kleine kanjer welke dinsdag 8 dec. zijn bloemenkraal mocht ontvangen ten teken dat hij schoon is verklaard. Zijn neussonde is ook verwijderd en zijn bloedwaarden waren goed. Zijn haar begint alweer te groeien. Vol goede moed zien we dan ook de kerstdagen en het nieuwe jaar tegemoet. Het was voor Owen Noah, Gideon en Esther, maar ook voor de rest van de familie een op vele punten stressvol jaar. Echter een betere afsluiting hadden we niet kunnen krijgen. In januari volgt er nog een scan, waarna hij nog voorlopig maandelijks gecontroleerd zal worden. Owen krijgt zijn speelsheid en mondigheid weer terug, zit met veel plezier op school en kan gaan werken aan zijn lichamelijke conditie. Zodat hij zich hopenlijk straks ook weer kan melden op het veld van VV Sliedrecht. En het kan niet genoeg benadrukt worden, alle inspanningen die gedaan worden in het Prinses Maxima Centrum, om kinderen met kanker een hoopvolle toekomst te bieden, komt mede door uw gave.            
Read more