We rennen en klimmen stug door!

15-02-2024 | 07:52

Het is wereldkinderkanker dag, we doen het nog één keer...

Na de intense rollercoaster afgelopen jaar en na het behalen van mooie (sportieve) doelen en een mooi bedrag voor het Prinses Maxima Centrum hebben we niet stilgezeten. 

Met Jip gaat het de goede kant op en het is alweer bijna een jaar geleden dat Jip nieuwe stamcellen heeft gekregen. Na vele ups en wat downs klimt Jip zich een weg naar boven en proberen we allemaal het "normale" leven weer op te pakken. De spanning blijft maar wat een enorm verschil met hoe we er vorig jaar voor stonden.

Na de eindstreep te hebben behaald vorig jaar in Rotterdam heb ik nog wat afstanden gelopen en in oktober de marathon van Antwerpen uitgelopen. Jip en het hele gezin was er bij en dat was al iets onwerkelijks. Helaas had Jip enorm last van gordelroos in het gezicht en kon hij niet optimaal genieten van het weekendje in Antwerpen en een trotse afgepeigerde papa.

Aangezien het wereldkinderkanker dag is heb ik besloten mijn PrinsesMaxima Shirt weer aan te trekken en op 14 april de marathon van Rotterdam weer te gaan lopen. Nu hopenlijk met een trotse en energierijke Jip en gezin bij de finish op de Coolsingel. De actie staat nog open en heee waarom niet nog één keer wat extra's inzamelen voor het prachtige PMC waar Jip en wij (en de vele patienten en gezinnen) o.a. door het Quality of Life programma stappen naar voren aan het zetten zijn. 

Mocht de belastingdienst lief voor je zijn dit jaar, steun dan nog een keer dit geweldige doel. Het geeft het in ieder geval veel energie om wederom de finish te bereiken in april!!

Aanmoedigen mag ook uiteraard. See you in 010#demooiste2024