De run van JIP en mijn leven! ALLtogether

Robbin Goedhart

( Member of team: De run van JIP en mijn leven! Alltogether voor het Maxima )

from €10,000 (142%)

Na jaren van twijfel, heb ik mij op 8 november eindelijk ingeschreven voor de marathon in Rotterdam op 16 april 2023. Een week later, op 16 november is onze zoon Jip met spoed opgenomen in het Prinses Maxima Centrum.  De diagnose Acute Lymfatische Leukemie (ALL) sloeg in als een bom bij Jip en ons als gezin. We zijn in een wereld terecht gekomen waarvan we niet wisten dat die bestond en waar je eigenlijk ook helemaal niet wilt zijn. Ondanks de diagnose zijn we diezelfde avond met enorm veel liefde ontvangen in het Prinses Maxima Centrum. De passie en kunde van de artsen, verpleging, pedagogen, medewerkers en vrijwilligers is hartverwarmend en draagt enorm bij aan het herstel van Jip de komende jaren. Inmiddels is bekend dat Jip een stamceltransplantatie moet ondergaan. Dit gaat de komende maanden gebeuren.

Ik draag graag een steentje bij en ga, ondersteund door hardloopmaatje Thijs, die 42,2 KM voor Jip en al die andere kinderen in het Maxima Centrum rennen om zodoende zoveel mogelijk geld op te halen voor Quality of Life binnen het Prinses Maxima Centrum. Het Prinses Máxima Centrum streeft naar een optimale kwaliteit van leven voorkinderen met kanker en hun gezin, tijdens en na de behandeling. hieronder valt onder andere het sport- en beweegprogramma Maximaal bewegen en verblijf & activiteiten.

Enerzijds ga ik als sportieve renner dus lopen voor goede sportfaciliteiten zodat de patienten (en gezinsleden) goed kunnen blijven bewegen tijdens en na hun ziekte en het herstel hiermee aanzienlijk verbeterd kan worden. Anderzijds als vrijetijds- en evenementenexpert een bijdrage leveren aan de organisatie van de vele activiteiten en evenementen die dagelijks georganiseerd worden en het verblijf ondanks de reden erg aangenaam maken voor de patient en het gezin.

Ik hoop dus op vele mooie bijdragen zodat ik met nog meer motivatie en wilskracht die finish ga halen op de Coolsingel in april!

Mocht je op een andere manier willen bijdragen of sponsoren op bijv. de site en/of hardloopshirt neem dan vooral contact met me op.

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€75 22-03-2024 | 13:25
€25 23-02-2024 | 22:57
€15 17-02-2024 | 17:17
€25 16-02-2024 | 22:09 Onderzoek , voor herstel na kanker !
€10 16-02-2024 | 09:03
View all

We rennen en klimmen stug door!

15-02-2024 | 07:52 Het is wereldkinderkanker dag, we doen het nog één keer... Na de intense rollercoaster afgelopen jaar en na het behalen van mooie (sportieve) doelen en een mooi bedrag voor het Prinses Maxima Centrum hebben we niet stilgezeten.  Met Jip gaat het de goede kant op en het is alweer bijna een jaar geleden dat Jip nieuwe stamcellen heeft gekregen. Na vele ups en wat downs klimt Jip zich een weg naar boven en proberen we allemaal het "normale" leven weer op te pakken. De spanning blijft maar wat een enorm verschil met hoe we er vorig jaar voor stonden. Na de eindstreep te hebben behaald vorig jaar in Rotterdam heb ik nog wat afstanden gelopen en in oktober de marathon van Antwerpen uitgelopen. Jip en het hele gezin was er bij en dat was al iets onwerkelijks. Helaas had Jip enorm last van gordelroos in het gezicht en kon hij niet optimaal genieten van het weekendje in Antwerpen en een trotse afgepeigerde papa. Aangezien het wereldkinderkanker dag is heb ik besloten mijn PrinsesMaxima Shirt weer aan te trekken en op 14 april de marathon van Rotterdam weer te gaan lopen. Nu hopenlijk met een trotse en energierijke Jip en gezin bij de finish op de Coolsingel. De actie staat nog open en heee waarom niet nog één keer wat extra's inzamelen voor het prachtige PMC waar Jip en wij (en de vele patienten en gezinnen) o.a. door het Quality of Life programma stappen naar voren aan het zetten zijn.  Mocht de belastingdienst lief voor je zijn dit jaar, steun dan nog een keer dit geweldige doel. Het geeft het in ieder geval veel energie om wederom de finish te bereiken in april!! Aanmoedigen mag ook uiteraard. See you in 010#demooiste2024  
Read more