MHK Maximas Helden - Santa Bikers Utrecht

MHK Utrecht

( Member of team: MHK Maximas Helden - NEDERLAND )

Still to go

from €500 (21%)

Wij zijn een Stichting ( Stichting Maximas Helden Kerstrit est.2017) SANTA motorrijders met een missie die als doelstelling heeft het genereren van donaties voor het Prinses Maxima Centrum (PMC).

Deze donaties halen wij binnen door de geweldige inspanningen van onze deelnemers en door deelname aan diverse acties om zo aandacht te vragen voor ons prachtig doel. Veelal doen wij dit verkleed als kerstman op de motor.

Jaarlijks organiseren wij zelf meerdere ludieke acties om zo geld op te halen voor deze zieke kinderen.

Maar het gaat ons niet alleen om het geld. Die kinderen een mooie dag bezorgen en met onze acties bijdragen aan ontspanning en afleiding is zeker zo belangrijk.
Met onze acties bereiken we een heel direct en tastbaar resultaat; het geld wordt op een hele zichtbare manier ingezet voor het welzijn van de kinderen en creëren we daarnaast PLEZIER, EEN GELUKSMOMENT EN AFLEIDING bij deze kinderen, hun familie en het hardwerkende verzorgend personeel in het ziekenhuis. Doordat wij streven naar een daadwerkelijke bijdrage in plaats van “geld op een rekening” zijn wij onderscheidend van andere initiatieven.

Dit doen wij al sinds 2017 en inmiddels zijn wij graag gezien door de ziekenhuizen vanwege het afwijkende en bijzondere karakter. De glimlacht op de gezichten van de kinderen en familie is geweldig. Zo trotseren in december onze stoere mannelijke en vrouwelijke motorrijders als kerstman of -vrouw jaarlijks de kou. Onze kerstmannen en -vrouwen komen uit alle hoeken van Nederland en verzamelen in Utrecht.

Motoren maken altijd indruk en als de berijders dan ook nog verkleed zijn is al een deel van onze actie bereikt.

Omdat ieder kind liefde aandacht en plezier kan gebruiken hebben wij besloten om onze acties uit te breiden.

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€5 27-11-2023 | 09:58
€100 30-05-2023 | 12:31