Top actie van Corenos ⚽️ ism Abiant en van Wijnen

26-09-2022 | 20:16

Afgelopen zaterdag waren we uitgenodigd bij Ruben z'n cluppie: Corenos. Sinds vorig jaar zit hij met veel plezier in Roodeschool op voetbaltraining, maar al vrij snel nadat hij hier was gestart moest hij verstek laten gaan omdat hij geopereerd en bestraald moest worden.
Ook al was hij nog maar kort lid, er werd gelijk ontzettend meegeleefd door de trainers, het bestuur en ook z'n teamgenoten. Zo was hij ontzettend blij met een voetbal die hij kreeg met daarop de namen van al z'n teamgenoten. En het shirt waar ze allemaal hun handtekening op hebben gezet moet elke wedstrijd aan want die brengt geluk..

Voorzitter Bart hebben we leren kennen als een zeer meelevend en warm mens. Hij was het die kwam met het idee om als vereniging ook in actie te komen om geld op te halen voor onderzoek. Door inzet van velen bij de club is er een prachtig bedrag opgehaald, waarvoor we iedereen heel hartelijk willen bedanken! We ontvingen zaterdag een cheque ter waarde van € 2500,00 🤩

Naast het voetbalveld wordt op dit moment een school gebouwd door van Wijnen. Het bouwteam vergaderde elke week in de kantine van de club en konden de club hiervoor een vergoeding geven. Samen hebben ze besloten dat deze vergoeding ook in z'n geheel naar het onderzoek gaat!
Namens van Wijnen mochten we nog eens € 1200,00 ontvangen, geweldig!

Tot onze grote verrassing waren er zaterdag ook twee van mijn collega's van Abiant aanwezig. Hilda en Jan Jaap hadden ook nog eens een prachtig bedrag mee, gedoneerd namens Abiant/MF door de deelnemers van hun podcast. In totaal een prachtig bedrag van € 500,00!

Dit alles werd ons overhandigd voordat de wedstrijd van Corenos 1 tegen Sios 1 zou beginnen. Toen de club uit Sauwerd hierover hoorde hebben ze aangeboden dat ook zij € 100,00 wilden doneren!

Wat een verrassingen!

Hartverwarmend en mooi om te zien dat velen dit onderzoek willen steunen! Zo kunnen we samen heel wat bereiken. Via deze weg nogmaals allen hartelijk dank!

En zoals ze bij Corenos zeggen: samen staan we sterk!:  https://www.corenos.nl/samen-sterk-voor-team-ruben