Team Ruben 2.0

Gerrie Sikkema
Closed You can't donate anymore
from €10,000 (119%)

Kinderen met hersentumoren meer kansen geven.

Nu onze zoon Ruben (9 jaar) gediagnostiseerd is met een hersentumor hebben we zelf ondervonden hoe heftig en spannend dit is. Kinderen horen geen kanker te krijgen! Omdat bestraling en chemo helaas niet altijd genoeg is dragen we het onderzoek naar behandelmogelijkheden voor kinderen met hersentumoren een zeer warm hart toe. Ruben zijn behandelend arts - dokter van Vuurden - is betrokken bij een tweetal studies waar ook Ruben mogelijk baat bij kan hebben. Maar niet alleen hij, ook al die andere kinderen die we de afgelopen tijd al hebben mogen ontmoeten en in soortgelijke situaties zitten hebben dit nodig. De onderzoeken zijn nog in een vroeg stadium en komen daarom nog niet in aanmerking voor subsidie. We willen graag een bijdrage leveren aan het doorzetten van deze onderzoeken. In de studies wordt gekeken hoe het immuunsysteem geactiveerd kan worden om mee te strijden tegen de kankercellen en hoe medicatie rechtstreeks in de tumor kan worden toegediend.

In januari 2022 konden we al een geweldig bedrag van 12.120,- doneren aan het onderzoek! Maar we gaan door! Wilt u ons helpen?

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€40 22-01-2024 | 11:42
€30 20-12-2023 | 17:21
€25 23-09-2023 | 16:21
€50 28-06-2023 | 22:00
€50 31-05-2023 | 22:01
View all

Top actie van Corenos ⚽️ ism Abiant en van Wijnen

26-09-2022 | 20:16 Afgelopen zaterdag waren we uitgenodigd bij Ruben z'n cluppie: Corenos. Sinds vorig jaar zit hij met veel plezier in Roodeschool op voetbaltraining, maar al vrij snel nadat hij hier was gestart moest hij verstek laten gaan omdat hij geopereerd en bestraald moest worden. Ook al was hij nog maar kort lid, er werd gelijk ontzettend meegeleefd door de trainers, het bestuur en ook z'n teamgenoten. Zo was hij ontzettend blij met een voetbal die hij kreeg met daarop de namen van al z'n teamgenoten. En het shirt waar ze allemaal hun handtekening op hebben gezet moet elke wedstrijd aan want die brengt geluk.. Voorzitter Bart hebben we leren kennen als een zeer meelevend en warm mens. Hij was het die kwam met het idee om als vereniging ook in actie te komen om geld op te halen voor onderzoek. Door inzet van velen bij de club is er een prachtig bedrag opgehaald, waarvoor we iedereen heel hartelijk willen bedanken! We ontvingen zaterdag een cheque ter waarde van € 2500,00 🤩 Naast het voetbalveld wordt op dit moment een school gebouwd door van Wijnen. Het bouwteam vergaderde elke week in de kantine van de club en konden de club hiervoor een vergoeding geven. Samen hebben ze besloten dat deze vergoeding ook in z'n geheel naar het onderzoek gaat!Namens van Wijnen mochten we nog eens € 1200,00 ontvangen, geweldig!Tot onze grote verrassing waren er zaterdag ook twee van mijn collega's van Abiant aanwezig. Hilda en Jan Jaap hadden ook nog eens een prachtig bedrag mee, gedoneerd namens Abiant/MF door de deelnemers van hun podcast. In totaal een prachtig bedrag van € 500,00! Dit alles werd ons overhandigd voordat de wedstrijd van Corenos 1 tegen Sios 1 zou beginnen. Toen de club uit Sauwerd hierover hoorde hebben ze aangeboden dat ook zij € 100,00 wilden doneren! Wat een verrassingen! Hartverwarmend en mooi om te zien dat velen dit onderzoek willen steunen! Zo kunnen we samen heel wat bereiken. Via deze weg nogmaals allen hartelijk dank! En zoals ze bij Corenos zeggen: samen staan we sterk!:  https://www.corenos.nl/samen-sterk-voor-team-ruben  
Read more