Update en informatie Erewedstrijd

10-03-2024 | 17:23

We hebben bijna de €20.000,- gehaald, dank jullie wel voor de donaties! We zijn er van overtuigd dat we hier nog dik over heen gaan, zowel op school als elders lopen nog actie's om geld in te zamelen dit komt straks nog bovenop wat er nu al op de teller staat, wat geweldig mooi!

Vandaag weer even een update van ons, wat is er veel gebeurd om ons heen de laatste dagen... Famke is heel moe van de chemokuur, en dan merk je dat een beetje inspanning best veel is voor haar lijf, toch houdt het haar niet tegen om leuke dingen te doen, zo was ze vorige week zaterdag de eerste helft van de wedstrijd van haar team kijken, was ze woensdag op de club (in keeperspak!) met Julie lekker hockyen en vrijdag was er een superleuk klassenfeest waar gebowld is, lekker patat gegeten en zelfs verstoppertje gespeeld door een leeg Staring College.

Vandaag heeft Famke uit handen van een afvaardiging van de Dames onder 25 van de LHC een Lochemse Sportpenning ontvangen, wat een geweldig gebaar om na de unieke prestatie die de dames hebben geleverd, deze op te dragen aan Famke!! Het hele artikel hierover in de Berkelbode is hier te vinden: Artikel Berkelbode

We zien en horen dat de voorbereiding op de erewedstrijd van aanstaande vrijdag al in volle gang zijn, we gaan er een mooi feest van maken met z'n allen! 
We krijgen ook wel wat meer praktische vragen over tijdstip etc, dus hieronder informatie daarover:

Hekken open: 17:30
Start avond: 18:15
Einde: ± 20:00
Adres: Koopsdijk 1b te Lochem
Vervoer: Kom svp met de fiets vanwege de geringe parkeergelegenheid biij de club 
Parkeren: Komt u toch met de auto, parkeren kan ter hoogte van Hotel Fletcher De Scheperskamp (grasveld tegenover hotel) volg instructies parkeerwachten 

We zien jullie graag vrijdagavond!!