Famke in actie

Famke de Haan
Closed You can't donate anymore
from €10,000 (444%)

In November 2023 kregen we het verschrikkelijke bericht dat Famke insulinome kanker heeft op de alvleesklier met uitzaaiingen in de lever. Deze vorm van kanker is zo zeldzaam dat een verloop lastig te voorspellen was, iedere keer was er hoop, echter weten we inmiddels dat Famke niet zal genezen.
Famke heeft in November en December 4 weken in het Prinses Maxima Centrum gelegen en is hier nog altijd onder behandeling. Hoewel geen enkele ouder met zijn of haar kind in het Prinses Maxima Centrum wil zijn, is het een prachtige plek, ze doen alles wat mogelijk is om het de kinderen zo aangenaam mogelijk te maken, zowel in de zorg als in aandacht of vermaak van de kinderen, niets is te gek.
Dit alles is echter niet mogelijk zonder vrijwilligers en donaties, wij komen nu in actie om er voor te zorgen dat deze zorg kan blijven bestaan, de lichtpuntjes die dat geeft zijn zo belangrijk in de donkere periode waar ouders en kinderen plotseling in terecht komen.


15 maart 2024 (tijdstip volgt) organiseren we een erewedstrijd voor Famke bij de Lochemse Hockeyclub, ons doel is om daar voor, tijdens en daarna zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Prinses Maxima Centrum omdat de zorg voor kinderen en ouders zoals deze nu is moet blijven, dat is zo belangrijk en daarnaast voor nog meer en beter onderzoek naar kinderkanker voor nu en in de toekomst.

Ons streefbedrag is €10.000,- maar we zijn nu al onverdonderd door hoeveel er gedoneerd is en wordt, we stoppen dus niet bij de €10.000,- of op 15 maart, we gaan door om zoveel mogelijk geld in te zamelen!

Dank je wel voor de donatie, veel liefs,

Wiebe, Maaike, Famke, Tjibbe en Yfke

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€90 29-04-2024 | 17:14
€59.50 28-04-2024 | 07:34
€350 26-04-2024 | 22:23 Famke is een oud leerling van de Barchschole in Barchem. We hebben een sponsorloop gehouden en een deel van de opbrengst gedoneerd aan het prinses Máxima centrum
€147 25-04-2024 | 10:58
€10 23-04-2024 | 16:52
View all

Update en informatie Erewedstrijd

10-03-2024 | 17:23 We hebben bijna de €20.000,- gehaald, dank jullie wel voor de donaties! We zijn er van overtuigd dat we hier nog dik over heen gaan, zowel op school als elders lopen nog actie's om geld in te zamelen dit komt straks nog bovenop wat er nu al op de teller staat, wat geweldig mooi! Vandaag weer even een update van ons, wat is er veel gebeurd om ons heen de laatste dagen... Famke is heel moe van de chemokuur, en dan merk je dat een beetje inspanning best veel is voor haar lijf, toch houdt het haar niet tegen om leuke dingen te doen, zo was ze vorige week zaterdag de eerste helft van de wedstrijd van haar team kijken, was ze woensdag op de club (in keeperspak!) met Julie lekker hockyen en vrijdag was er een superleuk klassenfeest waar gebowld is, lekker patat gegeten en zelfs verstoppertje gespeeld door een leeg Staring College. Vandaag heeft Famke uit handen van een afvaardiging van de Dames onder 25 van de LHC een Lochemse Sportpenning ontvangen, wat een geweldig gebaar om na de unieke prestatie die de dames hebben geleverd, deze op te dragen aan Famke!! Het hele artikel hierover in de Berkelbode is hier te vinden: Artikel Berkelbode We zien en horen dat de voorbereiding op de erewedstrijd van aanstaande vrijdag al in volle gang zijn, we gaan er een mooi feest van maken met z'n allen! We krijgen ook wel wat meer praktische vragen over tijdstip etc, dus hieronder informatie daarover: Hekken open: 17:30Start avond: 18:15Einde: ± 20:00Adres: Koopsdijk 1b te LochemVervoer: Kom svp met de fiets vanwege de geringe parkeergelegenheid biij de club Parkeren: Komt u toch met de auto, parkeren kan ter hoogte van Hotel Fletcher De Scheperskamp (grasveld tegenover hotel) volg instructies parkeerwachten  We zien jullie graag vrijdagavond!!
Read more