Alle kinderen een kans

Denise Adriaensen

( Member of team: MHK Maximas Helden - NEDERLAND )

from €750 (66%)

Het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie is een plek waar hoop, genezing en toekomst samenkomen. Het is het grootste kinderkankercentrum in Nederland en een toonaangevend instituut wereldwijd. Er zijn echter vele redenen waarom donaties aan dit centrum van onschatbare waarde zijn:

Kinderen verdienen een kans: Elke dag worden kinderen geconfronteerd met de diagnose kanker. Het Prinses Máxima Centrum biedt deze kinderen en hun families een kans op leven, met state-of-the-art behandelingen en zorg die specifiek is afgestemd op kinderen.

Innovatie en onderzoek: Het centrum investeert voortdurend in baanbrekend onderzoek om de behandeling van kinderkanker te verbeteren. Donaties dragen bij aan het financieren van dit onderzoek, wat kan leiden tot nieuwe doorbraken en innovatieve therapieën om kinderkanker effectiever te bestrijden.

Complexe zorg op maat: Kinderkanker is complex en vereist een multidisciplinaire benadering. Het Prinses Máxima Centrum brengt artsen, verpleegkundigen, onderzoekers en andere experts samen om de best mogelijke zorg te bieden. Door te doneren, draag je bij aan de voortdurende opleiding en ontwikkeling van deze professionals, evenals aan de aanschaf van gespecialiseerde apparatuur en faciliteiten.

Verbetering van de overlevingskansen: Dankzij geavanceerde behandelingen en de nieuwste technologieën heeft het Prinses Máxima Centrum de overlevingskansen van kinderen met kanker aanzienlijk verbeterd. Door te doneren, help je ervoor te zorgen dat deze vooruitgang blijft voortduren en dat meer kinderen de kans krijgen om te genezen.

Psychosociale ondersteuning: Het Prinses Máxima Centrum begrijpt dat de impact van kinderkanker verder reikt dan alleen de medische aspecten. Het biedt uitgebreide psychosociale ondersteuning aan patiënten en hun families, inclusief onderwijsvoorzieningen en begeleiding. Jouw donaties helpen bij het in stand houden en verbeteren van deze essentiële ondersteunende diensten.

Elke donatie, groot of klein, maakt een verschil in het leven van kinderen die vechten tegen kanker.

Dankzij onze donaties kan het Prinses Máxima Centrum Foundation voorzieningen realiseren die buiten de reguliere zorgdekking vallen. Deze voorzieningen zijn van cruciaal belang voor het welzijn van kind en gezin tijdens het langdurige proces van behandelingen en opnames én in de herstelperiode daarna.

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€15 15-12-2023 | 21:05 Natuurlijk het uiteindelijke doel maar vooral voor ook voor al die bikkels op de motor💪
€5 15-12-2023 | 18:15
€5 15-12-2023 | 11:39
€5 13-12-2023 | 11:31
€5 13-12-2023 | 11:11