#

#TeamThijs

Benefietwedstrijd VV Nieuwkuijk
from €10,000 (242%)

#TeamThijs haalt bijna €25.000,- op voor Princes Maxima Centrum Foundation

Maanden hebben we er naar uitgekeken en afgelopen zondag was het zover: de #TeamThijs actie en de benefietwedstrijd konden eindelijk zijn doorgang vinden. Het doel was helder: zo veel mogelijk geld ophalen voor het Princes Maxima Centrum Foundation (kinderoncologie).

De druk bezochte voorwedstrijd die #TeamThijs tegen SC Elshout speelde begon met een mooie en respectvolle minuut stilte, waarna er in de 4e minuut (rugnummer van Thijs) een minuut applaus volgde. De voorwedstrijd eindigde in balans (1-1) waarna ons eerste elftal aan de beurt was. Ook deze wedstrijd werd druk bezocht en kende twee schitterende momenten waarbij Thijs zelf en de actie centraal stonden. De koploper deed wat de koploper moet doen en won met 2-1 tegen SCG’18.

Gedurende de gehele dag zijn loten verkocht voor de loterij en deze vond plaats na de wedstrijd van ons eerste elftal. Een enorme mensenmassa verzamelde zich op het terras van de kantine in de hoop een prijs te winnen. Hierna is er een veiling gehouden en zijn diverse topstukken voor mooie bedragen verkocht.

Na afloop hebben we het leven gevierd in de kantine en hebben we rond de klok van 20:00 uur de tussenstand bekend gemaakt van het opgehaalde bedrag: €23.924,-. Een getal waarvan we op het begin alleen maar konden dromen… Dit bedrag is in de afgelopen dagen na verwerking van verschillende gelden opgelopen tot bijna €25.000,-. Deze cheque wordt de komende periode ter plaatse uitgereikt aan het Princes Maxima Centrum in Utrecht.

Toen wij als organisatie anderhalf jaar geleden aan deze actie zijn begonnen hadden we nooit kunnen denken dat dit geweldige bedrag op zouden halen. Iedereen die aanwezig was zal het met ons eens zijn dat het een hele bijzondere dag was waarbij we Thijs een eerbetoon hebben gegeven wat hij heeft verdiend. We willen alle donateurs bedanken voor hun steun en donaties. We hebben met zijn allen laten zien dat we als ‘klein dorpje’ en als ‘klein clubje’ heel groot kunnen zijn als we allemaal aan hetzelfde touwtje trekken en dat heeft ons diep geraakt en maakt ons ook heel trots!

Tot slot willen wij de volgende mensen nog bedanken voor het medemogelijk maken van deze dag:

In het bijzonder: Chris, Monique en Anouk Vermeulen
#TeamThijs en SC Elshout
Ouders VV Nieuwkuijk JO19 en JO17
Bestuur VV Nieuwkuijk
Sponsoren loterij & veiling
Paul Kleijn (scheidsrechter)
Stefan de Hart (DJ)
Daisy Kivits (foodtruck, Snackmobiel Vlijmen)
Stefan van Opzeeland (vrachtwagen en tent)
Jos van den Brandt (springkussen, Van den Brandt Verhuur)
Ruud Vissers (veilingmeester)
Anja Fitters, Francy van Dommelen en Lizette van den Brand (koffiecorner en muntenverkoop)
Kantinepersoneel
Communicatie commissie
Patrick Hoogendoorn en de mannen van het terreinmanagement

Namens de organisatie van #TeamThijs, Wilbert, Jurgen, Jasper, Lars, Jelle & Ralf

View all
€439 07-04-2023 | 12:33
€25 09-03-2023 | 15:49
€2,719 07-03-2023 | 15:51
€15 07-03-2023 | 09:03
€15 06-03-2023 | 15:01