L

Landstede Mooi & Mode

(Statie)geld ophalen voor de prinses Maxima foundation
from €250 (0%)

Helaas zijn er kindjes op deze wereld met kanker. Zorgverzekeraars vergoeden alleen de basiszorg, maar dat is helaas niet genoeg. Er is nog veel extra financiering nodig voor ouders die extra kosten hebben zoals bijv. paracetamol, medicijnen buiten het basispakket, slapen in het Ronald Mc Donaldhuis, parkeerkosten, reiskosten etc. Veel ouders kunnen dit niet betalen, waardoor de kwaliteit van leven voor het kind niet optimaal is. Wij, van het landschap Mooi & Mode, zamelen geld in voor de Prinses Maxima Foundation. Door statiegeldflessen en -blikjes in te zamelen hopen wij een mooi bedrag te kunnen doneren aan de Prinses Maxima Foundation. Met de kerst in aantocht gaan wij ervanuit, dat er veel drinken genuttigd zal worden. Wij hopen dat jullie de statiegeldflessen en -blikjes bij ons in zullen leveren.


Vanaf 11 december 2023 tot en met 2 februari 2024 kunnen jullie statiegeldflessen en -blikjes inleveren bij lokaal A109, locatie Rechterland 1.


U kunt ook via deze pagina geld doneren zonder flessen in te zamelen. Wilt u flessen inleveren maar lukt het niet? Neem dan contact op met onze docent Burgerschap Veerle Swart via: vswart@landstede.nl
Op de foto zie je Daan Hogenkamp (2 jaar). Daan heeft kinderleukemie en hij zal namens Landstede het opgehaalde bedrag doneren aan de Prinses Maxima Foundation.