Fletiomare Dames 1

Fletiomare Dames 1 voor het prinses Máxima Centrum
from €1,000 (153%)

Wij zijn Fletiomare Dames 1, een hockeyteam in de Meern. Één van ons, Marije, heeft vroeger toen ze drie jaar oud was leukemie gehad. Hieronder verteld ze haar verhaal:

Hi! Mijn naam is Marije, 23 jaar en ik kom uit Gouda.
Sinds 2018 speel ik bij Fletiomare in de overgangsklasse.
Er is bij mij leukemie geconstateerd toen ik drie jaar was. Ik ben behandeld met chemo in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.
Als 6-jarig meisje ben ik gezond uit het ziekenhuis gewandeld, maar eigenlijk had ik geen flauw benul wat ik had meegemaakt.
Voor mijn ouders, familie en vrienden was het een rollercoaster. Waar ik op dit moment zelf pas achter kom.
Om andere zieke kindjes met kinderkanker de kans te geven op een sterkere overlevingskans werk ik mee aan onderzoeken om de wetenschap te verbeteren.
Ik ben nog jaarlijks te vinden in het Prinses Máxima centrum voor controle/onderzoeken.
Op mijn 6e ben ik gaan hockeyen en rond mijn 12e ben ik op hoog niveau gaan spelen.
Het is mooi om terug te kijken naar hoe ziek je was als klein kind en nu op top niveau een sport te kunnen beoefenen.
Ik ben daar onwijs trots op!
Nu speel ik mijn derde seizoen en vind ik het een uitdaging om het beste uit mezelf te halen.
Maar... een teamsport doe je natuurlijk niet alleen.. Gelukkig heb ik hele lieve teamgenoten, die mijn verhaal en littekens kennen.
Het is een hecht team en we hebben alles voor elkaar over.
Daarom hebben wij het mooie idee bedacht om geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum om meer kinderen en hun ouders te kunnen helpen en steunen!

Wij zijn als team enorm trots op Marije! Daarnaast willen wij als team ook een steentje bijdragen aan de maatschappij. Dit seizoen draait het bij ons om het thema 'Helden'. Voor ons zijn de kinderen in het Prinses Máxima Centrum echte helden en wij willen hen steunen.

Als laatste willen wij onze sponsoren bedanken voor het sponsoren van ons, maar ook het steunen van het Prinses Máxima Centrum. Bedankt: Gebroeders de Groot, ICTRecht, Trimmers, Mulder Mazda, Antacc Management B.V. , Capital at Work, Thomas de Aankoopmakelaar, Timmer Infra Support B.V, Max Frank, Advies- en Bouwbedrijf De Winter, Dietz - Strategie & Communicatie, Café de Burcht, eSZett, HOUSE OF LENA, Margriet, &Co Woman, Kinti Coffee, Tapperij Thijs, Maximus, Your Style, Van Bruggen, Friends of Sport.

View all
€1,000 15-02-2021 | 15:23 15% van het opgehaalde sponsorbedrag voor het Prinses Maxima Centrum
€5 10-02-2021 | 21:12
€5 10-02-2021 | 17:34
€5 22-01-2021 | 12:18
€10 15-01-2021 | 07:40