Cheque is overhandigd! 🧡

26-05-2023 | 12:06

Deze week was het zover en hebben de sponsoractie officieel beëindigd. Maandag hebben we de cheque symbolische overhandigd aan het PMC met een eindstand van €15.163!! (Op de foto was het nog €15.071).

We hadden nooit gedacht zoveel geld op te halen en zijn iedereen hiervoor enorm dankbaar! De marathon was een bijzondere ervaring die we alle drie hebben uitgelopen. Jan in een tijd van 03:18, Niels in 03:55 en Lieke in 04:51. Onze shirts vielen goed op en we hadden genoeg support vanaf de zijkant. En natuurlijk de belangrijkste supporter Niek zelf. 🧡

Met Niek gaat het de laatste tijd erg goed. Hij heeft veel energie, ondanks de chemo die onverminderd doorgaat. Ook zijn ontwikkeling gaat verder en kan hij inmiddels loslopen. Deze week was de laatste keer opname en hoeven voorlopig niet meer te overnachten in het ziekenhuis. Kortom positief nieuws, al hoewel zijn behandeling nog steeds minimaal anderhalf jaar duurt.

Iedereen nogmaals bedankt voor jullie steun en vrijgevigheid. Jullie donaties draagt bij aan de missie van het PMC: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.