#MilesGiveSmiles

Samen komen we verder, ook in de strijd tegen kanker

Still to go

from € 3.500 (92%)

#MilesGiveSmiles is een voortzetting van de in 2017 door mij opgerichte #MilesAgainstCancer.
De naamswijziging komt voort vanuit een juridisch geschil met een andere partij.

De missie is om met uitdagende (sport)prestaties, voornamelijk in en door Nederland,  sponsorwerving in de strijd tegen (kinder)kanker realiseren. Dit als bijdrage om kinderen te genezen met een optimale kwaliteit van leven.

Dit alles onder het motto: "Alleen ben je sneller, samen kom je verder !!!".

De achterliggende gedachte van de naamgeving is drieledig:

  1. de glimlach van een kind is toch het mooiste teken dat je kunt ontvangen; zeker als deze kan genezen van kanker met een optimale kwaliteit van leven
  2. de glimlach van onze sponsoren, donateurs en supporters die deze acties een warm hart toedragen en denken welke "zotte" actie wordt nu gevoerd
  3. de glimlach van de actievoerder(s) zelf als deze actie weer met een tevreden gevoel wordt volbracht.

Daarom lach mee en doneer !!!

Volg de actie via Facebook

View all
€ 15 17-06-2021 | 16:37 Altijd mooi als mensen zich inzetten voor zo'n doel en collega's of vrienden steun je dan. Als alle collega's dat doen, wordt er veel opgehaald, dat is het mooie van zo'n groot bedrijf..
€ 10 17-06-2021 | 13:53
€ 10 17-06-2021 | 10:21
€ 10 17-06-2021 | 08:16
€ 25 16-06-2021 | 21:23 Actie van een sympathieke collega
View all

Aftellen; nog 3 dagen !!!

18-06-2021 | 08:00 Ja, langzaam ,maar zeker nadert het uur, of liever "de datum", U. Gisteren nog een bemoedigende telefoongesprek met één van de volgers / vrienden gevoerd. Vond het jammer dat ik op maandag ga lopen; anders was hij zeker op en neer gereden om mij aan te moedigen.Leuk om ook deze manier gemotiveerd en gesteund te worden. Inmiddels merk ik zelf toch een beetje ontspannenheid. In de avond het strand nog even bezocht om te kijken naar de zonsondergang en genieten van moeder natuur. Want wat zijn de kleuren in de avonduren toch mooi. Van mooie kleuren hebben zij ook verstand bij Snijders Schilderwerken uit Etten-Leur. In de ruim vijftig jaar van haar bestaan bewees Snijders Schilderwerken waarin een klein bedrijf groot kan zijn. Het bedrijf heeft optimale kwaliteit en klantgericht werken voorop staan en munt uit door ambachtelijk vakwerk. Zo bouwde Snijders een bijzonder imago op met uitstekend schilderwerk aan Woningen en bedrijfspanden. Voorbeelden van deze projecten zijn: de Bisschopsmolen te Etten-Leur, het Trouwkerkje te Etten-Leur, de Pastorie te Sprundel en de monumentale villa aan de Zundertseweg te Rijsbergen. Snijders Schilderwerken heeft verschillende diensten in hun portfolio, te denken aan: - Schilderwerken - Houtrot herstel - Technisch Advies en - Timmerwerken   Vraag vrijblijvend naar de mogelijk bij Snijders Schilderwerken via 076 888 3324 of via info@snijders-schilderwerken.nl. Richard, bedankt voor jullie steun aan deze actie.
Read more