Daag jezelf uit voor het Máxima!

 "If you have a body, be an athlete" (Joep Tigchelaar, Nike)

 

Eigen uitdaging 

Doe je (mee aan) een wandel-, fiets-, hardlooptocht of een andere sportieve uitdaging? Doe het voor het Máxima! Start je eigen actie (of met een team) en laat bijvoorbeeld je kilometers sponsoren. Gebruik ook ons promotiemateriaal.

Start je eigen actie

 

Meedoen aan een evenement waarvan wij het goede doel zijn? 

1. Schrijf je in en ontvang je startbewijs via de website van de wedstrijd.

2. Laat ons weten dat je meedoet via foundation@prinsesmaximacentrum.nl en start je eigen actie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor jouw sportieve prestatie! Gebruik ook ons promotiemateriaal.

3. Trainen, trainen, trainen en GO! We zijn nu al trots op je.

 

13 & 14 mei 2022 - De 24 uur van Woerden

Op 13 en 14 mei vindt de 5e editie plaats van dit grootse 24-uurs wandelevent dat wil laten zien dat mensen die leven met kanker er niet alleen voor staan. Doe mee; Het Máxima is een van de goede doelen. Lees meer...

___________________________________________________

4-6 juni - Roparun NL

Ook de komende editie van de Roparun vindt volledig plaats in Nederland. De afgelopen jaren kende ons evenement startplaatsen in Parijs en Hamburg/Bremen en liep de route door Frankrijk, België en Duitsland naar de finish in Rotterdam. Vorig jaar vond de jubileumeditie ook volledig plaats in Nederland. Toen startten er ruim 170 teams in Landgraaf, die via een route door Limburg en Noord-Brabant, daar ook weer terugkeerden voor de finish.

De editie vindt plaats in het pinksterweekend van 4 tot en met 6 juni 2022. waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren en geld ophalen voor mensen met kanker. lees meer...

___________________________________________________

   
 Home | Tour de Bouw

7 - 10 juli 2022 Tour de Bouw 

Tijdens Tour de Bouw fietsen fietsers onder het motto van 'Samen Sterk in de Regio!'
voor het goede doel van Stichting Juul (100% Prinses Máxima Centrum) en daarnaast wordt de regionale bouw in al haar diversiteit positief in beeld gebracht.

Meefietsen of steunen? Lees meer...

___________________________________________________

 

Utrechtse Fietsvierdaagse 25 - 28 augustus 2022

Vier dagen fietsplezier voor jong én oud!

De vierde editie van de Utrechtse Fietsvierdaagse start dagelijks een route van 25 km, 40 km en 60 km. Onderweg zijn er allerlei activiteiten en bezienswaardigheden die te maken hebben met thema's als: Mondriaan, duurzaamheid & klimaat én vrede & vrijheid. Doe mee, het Máxima is het goede doel! Lees meer ...

___________________________________________________

1 & 2 september 2022 Groot Verzet tegen kanker

Leven met kanker is als het beklimmen van een hoge berg. De genadeloze klim naar de kale top van de Mont Ventoux symboliseert de strijd die kankerpatiënten en hun naasten dagelijks voeren tegen deze ziekte.

Jaarlijks gaan honderden helden die uitdaging aan. En door zich te laten sponsoren halen ze geld op voor KWF Kankerbestrijding en andere lokale initiatieven, zoals het Prinses Máxima Centrum. Dat geld is hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 Nederlanders te maken met kanker.

Word ook een held. Laat je sponsoren en ga fietsend of (hard)lopend de genadeloze Mont Ventoux op. Lees meer ...

___________________________________________________

Uitgesteld  - Utrecht Marathon

De Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park zal – na twee jaar afwezigheid wegens COVID-19 – later dit jaar plaatsvinden, hou de website in de gaten! De deelnemers lopen langs verschillende Utrechtse highlights en finishen op het Utrecht Science Park waar Running, Food en Musi centraal staan.

Afstanden voor iedereen!! Lees meer ...

 ___________________________________________________