Voetbalvereniging SV CDW in actie voor het Prinses Máxima Centrum

Sinds september 2023 heeft voetbalvereniging SV CDW uit Wijk bij Duurstede een overeenkomst met het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Minimaal vier jaar lang kunnen leden, sponsoren en andere geïnteresseerden via donaties en acties een financiële bijdrage leveren. Zo helpen we samen een klein beetje om de missie, ieder kind met kanker te genezen, met optimale kwaliteit van leven te bereiken. 

Ook prijkt het actielogo van het Máxima voorop het gloednieuwe tenue van de ruim 650 leden. 

Zo is CDW er niet alleen voor haar leden maar ook voor een kwetsbare groep kinderen die alle hulp kan gebruiken. Dankzij schenkingen van donateurs kan de Prinses Máxima Centrum Foundation voorzieningen realiseren die buiten de reguliere zorgdekking vallen. Deze voorzieningen zijn van cruciaal belang voor het welzijn van kind en gezin tijdens het langdurige proces van behandelingen en opnames én in de herstelperiode daarna. 

Lever jij als lid, sponsor, familielid of andere CDW-relatie ook een bijdrage aan dit prachtige goede doel? Klein of groot? Doneer direct of begin zelf een actie via deze CDW projectpagina voor het Prinses Máxima Centrum. 

Namens CDW en de kids: bedankt! 

View all
€25 14-02-2024 | 22:30 To: Silvia doet ook mee
€356 26-01-2024 | 06:54 In het kader van de samenwerking van onze voetbalclub CDW met de Prinses Maxima Foundation, hebben wij door het jaar heen diverse acties. Eén van de acties was dat we een percentage van de kantine omzet van de nieuwjaarsborrel zouden doneren aan de Foundation. De borrel was gezellig en goed bezocht. Wij zijn blij om dit bedrag te kunnen doneren.
€10 15-01-2024 | 18:17 To: Annelou in actie voor kinderen met kanker
€10 11-01-2024 | 20:21 To: Youp Singelloop voor PMC
€25 12-10-2023 | 01:39 Een directe link met beide; zelf gevoetbald bij CDW toen ik nog in wijk bij Duurstede woonde en ik draag het PMC een warm hart toe omdat mijn zoon daar kwam te liggen met een hersentumor