Utrecht Marathon 19 mei 2024

De 40e editie van de Utrecht Marathon met een sfeervolle start- en finish locatie op het Utrecht Science Park. De combinatie van lopen door de historische binnenstad en de prachtige groene omgeving zorgt voor een unieke loopbelevenis!

Afstanden voor iedereen
Met een mooi programma en muziekpunten langs het parcours wordt van de Utrecht Marathon een sfeervol Utrechts evenement gemaakt. De verschillende oude- en nieuwe stadsdelen van Utrecht zijn door het marathonparcours (42,195km) aan elkaar verbonden, wat voor een unieke loopbelevenis zorgt. De Marathon Utrecht bestaat verder uit de volgende onderdelen: Utrecht Science Park Halve Marathon (21,1 km), Kwart Marathon (10,55 km) en de KWF Mini Marathon (± 1.5 km). Zo kan je deelnemen als individu, in een team met de BusinessRuns en kan je met studenten de studentenbokaal in de wacht proberen te slepen!

Zet jij een mooie prestatie neer voor het Prinses Máxima Centrum door je te laten sponsoren als jij deel gaat nemen aan de Utrecht marathon?

Ben je een werknemer van het Prinses Máxima Centrum en wil je deelnemen, neem dan contact op met Danique Agterberg en anders kan je je hier inschrijven via de website van de organisatie Utrecht Science Park 

Start hier een sponsorpagina en draag bij aan de missie van het Prinses Máxima Centrum: ieder kind met  kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

Heb je vragen, neem dan contact op met de Foundation van het Prinses Máxima Centrum, met Barbara de Clercq Zubli.