blog Martijn - BouwKlik

28-06-2023 | 22:23

Tour de Bouw - 100 % van de gelden komt ten goede aan het Prinses Maxima Centrum - in de strijd tegen kinderkanker.

Juliëtte was een vrolijk, mooi, zonnig, wijs, moedig en boven alles een dapper kind. Ze stond graag in de belangstelling en keek optimistisch tegen het leven aan. Ondanks dat ze zo ontzettend dapper en moedig was, overleed Juliëtte 28 juni 2007 op achtjarige leeftijd.

Met Juul in gedachten zijn we 6 jaar geleden met Tour de Bouw gestart en zetten we ons regionale (bouw)netwerk in om geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum in de strijd tegen kinderkanker.

Donderdag 29 juni al weer de 7e editie, en het fietsende netwerk is alleen maar gegroeid - Bouwers, maar ook heel veel familie, kennissen, de wielerclub, gemeente Katwijk en velen meer voelen zich inmiddels aangetrokken tot dit sportieve evenement waar we ons "samen sterk in de regio" inzetten om kinderen als Juul meer kans willen geven om een mooie toekomst op te bouwen.

Inmiddels is 1 koploper vertrokken. Vandaag, woensdag 28 juni, heeft Maarten Holkers alweer zijn 5e Tour gefietst! Hij fietst zijn Tour de Bouw in de vorm van een Vlindertje, met inzet Kinderkanker? No way!

Inmiddels knallen we naar recordhoogte met bizar veel donaties en lijkt iedereen zijn familie/kennissen/collega's op te trommelen om te doneren.

Laten we er nog een eindsprintje inzetten, want elke €1 maakt het verschil!