@Sponsorloper

Jeroen van Veen
from €2,000,000 (113%)

De actie is op 24 maart afgelopen maar mocht je nog een donatie willen doen dan kan dat zeker. Fantastisch zelfs!
Elk bedrag is er een, en je laat er echt mee zien dat alle kinderen en ouders en niet alleen voor staan. 

Alvast hartstikke bedankt. We doen het samen, samen met elkaar! 

Wil jij Jeroen blijven volgen? Onder de naam @sponsorloper is hij op Instagram te vinden. Hier deelt hij elke dag alles en zie je hoe hij 365 dagen per jaar zoveel mogelijk liefde de wereld inslingerd.  https://www.instagram.com/sponsorloper

Voor alle persaanvragen, samenwerkingen of goeie ideeen... stuur een mailtje naar: info@betterthanyester.day

 

Jeroen rende als @Sponsorloper een jaar lang elke dag voor het Prinses Máxima Centrum en alle kinderen en ouders daar. Door zijn enthousiasme, vastberadenheid en bijna buitenaardse positiviteit bracht hij heel Nederland (letterlijk) in beweging. De hulp en steun vanuit heel Nederland was zo groots dat hij samen met iedereen uiteindelijk meer dan € 2.2 miljoen euro ophaalde. Van de stratenmaker tot de koningin, iedereen deed mee en steunt hem vandaag de dag nog steeds.

 

Jeroen is gevraagd om ambassadeur van het Prinses Máxima Centrum te worden. Een bijzonder mooie eer, waar Jeroen direct ja op heeft gezegd. Zo kan hij ook de komende jaren zich inzetten om het Prinses Máxima Centrum te helpen en zo alle ouders en kinderen waar kan te steunen. Om dit extra kracht bij te zetten vertelt Jeroen op dit moment als spreker zijn verhaal door heel het land en daarbuiten. 

"Ik doe dit zeker niet voor niks en geef een groot deel van mijn sprekers-fee die ik de komende jaren ontvang direct aan het Prinses Máxima Centrum en daarmee aan alle kinderen en ouders daar." - Jeroen van Veen

-------------------------------------------------

Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland kanker. Nog steeds overlijdt één op de vier kinderen met kanker aan deze ziekte. Als een kind ernstig ziek is door kanker, staat maar één ding voorop: genezen. Daarom werkt iedereen in het Prinses Máxima Centrum, van de schoonmaker tot aan de hersenchirurg, elke dag aan die ene missie: Ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

Elke euro die ik samen met heel Nederland heb opgehaald is voor deze missie. Samen met de hoofdarts van Kasper heb ik gekeken waar het totaalbedrag op dit moment het beste voor gebruikt kan worden. Het bedrag is zo groot geworden dat we meerdere projecten en onderzoeken kunnen financieren en een misschien wel levensreddend apparaat kunnen aanschaffen. En dat is dan ook precies wat we gaan doen. Want hierdoor helpen en steunen we echt alle kinderen en ouders in het Prinses Máxima Centrum, voor nu en in de toekomst. De sponsorloopactie gaat eraan bijdragen dat het aantal telefoontjes met desastreus slecht nieuws in de toekomst minimaal één telefoontje kleiner gaat worden.

 

Concreet:

1. Aanschaf SPR (Surface Plasmon Resonance) apparaat.
2. Onderzoek Intratumorale NK cellen voor therapieresistente of recidief hooggradige  supratentoriele hersentumoren.
3. Immunotherapie.
4. Talentenprogramma voor artsen en specialisten.

5. Project (met onderzoek) naar het bieden van betere kwaliteit van leven tijdens de behandeling.
6. Het Máximaal Bewegen programma.

-------------------------------------------------

Jeroen (42) is een vrije bedenker. Hij maakt kunst, bedenkt tv-commercials en schrijft boeken. Als Concept Creative werkte hij na zijn studies Marketing, Communicatie en Filosofie meer dan 15 jaar bij verschillende reclamebureaus en mediahuizen (waaronder RTL Nederland). Hier bedacht hij voor de mooiste merken de tofste concepten. 

Dit doet Jeroen tot hij en zijn vrouw er eind 2018 achterkomen dat hun zoontje ernstig ziek is. Na meer dan 1000 behandeldagen overlijdt hun, dan vierjarige, zoontje Kasper op 4 maart 2022 aan de gevolgen van een agressieve hersentumor. Ondanks zijn korte leven heeft Jeroen van Kasper geleerd om positief te zijn, het leven te vieren en als het ook maar even kan anderen met veel lol, energie en positiviteit te steunen. 

 

Het brengt hem tot het starten van de langste sponsorloop van Nederland en de eindeloze positieve energie om als spreker zijn kennis en ervaringen die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan met de wereld te delen.

Want ook op dit moment worden er in het Prinses Máxima Centrum kinderen intensief behandeld. Elke dag, elke nacht. Altijd. Aan al deze kinderen wil ik laten weten dat er aan ze wordt gedacht. Niet alleen tijdens kerst, op woensdagmiddagen of op hun verjaardag... maar 365 dagen per jaar. 

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€25 12-07-2024 | 10:42 Je verhaal gehoord in podcast over routines! Respect! En ik weet hoe belangrijk de zorg is, dat jij ze een warm hart toedraagt met al je verdriet en pijn zegt alles.
€15 09-07-2024 | 13:02 Omdat er nog steeds veel geld nodig is voor onderzoeken, er zijn teveel kindjes die deze ziekte overkomt .En alle beetjes helpen 🧡
€25 09-07-2024 | 11:46 Om Jeroen aan te moedigen en voor alle zieke kinderen
€100 09-07-2024 | 07:59 Net weer op 3FM gehoord. Was al een goede actie na het overlijden van de zoon. Bewondering en respect voor je.
€5 07-07-2024 | 11:21 Offer