Santa Maxima Groningen

Santa Maxima Groningen

( Member of team: Santa Máxima Nederland, Actie 2024 )

Still to go

from €500 (0%)

Welkom op de pagina van Santa Maxima Groningen.

Santa Maxima Groningen is onderdeel van het Platform Santa Maxima Nederland, maar wordt beheerd door Santa Maxima Groningen.

In navolging van de provincie Noord-Holland, zet ook de provincie Groningen zich in voor het Maxima Centrum in Utrecht. Samen met andere provincies hebben wij het gezamenlijke doel om de afdeling "verblijf en activiteiten" voor kinderoncologie te ondersteunen. In 2021 hebben wij als provincie een totaalbijdrage mogen werven van 2.108,50 euro. Alle mensen die hier aan bijgedragen hebben, heel erg Bedankt!!! Voor 2022 hopen wij dit bedrag natuurlijk dik te overtreffen. Door op regelmatige basis rijdend als kerstmannen en vrouwen door de provincie, vragen wij uw aandacht voor dit doel. Omdat wij een platform zijn en geen stichting gaat 100% van alle donaties naar het centrum. De afdeling "verblijf en activiteiten" welke wij financieel ondersteunen biedt tijdens de behandeling de kinderen, hun broertjes & zusjes, pappa's & mamma's activiteiten aan om even de ziekte te kunnen vergeten en om mooie herinneringen te maken. "Santa Máxima" is een duidelijke verwijzing naar de financiële steun die kerstmannen en vrouwen aan het centrum geven. Een motorrijdende kerstman/vrouw brengt bij kinderen, vaders en moeders en ieder ander een lach op het gezicht. Het rijden als kerstman/vrouw brengt ook bij ons een lach op het gezicht, echter de verdrietige kant van kanker kennen wij helaas ook. Vandaar onze spreuk "We rijden met een lach en een traan." Ook de provinciale Santa Máxima groepen vallen onder Team "Santa Máxima Nederland" op de donatiesite van het Prinses Máxima centrum. Door de ANBI status van het Máxima zijn donaties voor bedrijven fiscaal aftrekbaar. Wij hopen dat vele mensen en bedrijven Santa Máxima willen ondersteunen en daarmee een verschil kunnen maken voor kinderen en hun familie die deze verschrikkelijke ziekte moeten ondergaan.

Op onze facebook pagina kunt u al onze activiteiten volgen en andere info vinden.

Facebook

Harrie Noordhof - Musselkanaal (beheerder & coördinator provincie Groningen)

 

 

Wat begon in Noord-Holland en nu is uitgegroeid naar heel Nederland!!
Heeft u ons al zien rijden?

Wij zijn Minko van Es uit De Rijp en Arno van Kampen uit Abbekerk - 2 Noord Hollandse kerstmannen
en samen hebben wij het platform Santa Máxima Nederland opgericht.
Wij hebben ons ten doel gesteld zoveel mogelijk geld op te halen voor de afdeling "verblijf en activiteiten" van het Prinses Máxima centrum voor kinderoncologie in Utrecht.
Dit doen wij door op verschillende manieren geld in te zamelen.
Door als kerstman op de motor een tourrit te rijden creëren wij aandacht voor onze missie.
In de afgelopen jaren hebben wij dankzij alle kerstmannen en vrouwen van Santa Maxima de volgende bedragen mogen ophalen:

2020: €13.222,-
2021: €16.650,-.
2022: €22.406,-
2023: €30.442,-

Omdat wij een platform zijn en geen stichting gaat 100% van alle donaties naar het centrum.
De afdeling "verblijf en activiteiten" welke wij financieel ondersteunen biedt tijdens de behandeling de kinderen, hun broertjes & zusjes, pappa's & mamma's activiteiten aan om even de ziekte te kunnen vergeten en om mooie herinneringen te maken.
"Santa Máxima" is een duidelijke verwijzing naar de financiële steun die kerstmannen en vrouwen aan het centrum geven.
Een motorrijdende kerstman/vrouw brengt bij kinderen, vaders en moeders en ieder ander een lach op het gezicht.
Het rijden als kerstman/vrouw brengt ook bij ons een lach op het gezicht, echter de verdrietige kant van kanker kennen wij helaas ook.
Vandaar onze spreuk "We rijden met een lach en een traan."

Ook de provinciale Santa Máxima groepen vallen onder Team "Santa Máxima Nederland" op de donatiesite van het Prinses Máxima centrum.
Door de ANBI status van het Máxima zijn donaties voor bedrijven fiscaal aftrekbaar.
Wij hopen dat vele mensen en bedrijven Santa Máxima willen ondersteunen en daarmee een verschil kunnen maken voor kinderen en hun familie die deze verschrikkelijke ziekte moeten ondergaan.

Scroll aub even verder om verschillende media links te kunnen zien en neem is een kijkje op onze facebook pagina’s van de provincies of landelijk.

Vriendelijke en vroege kerstgroeten van Minko & Arno

 

Facebook

Hieronder een greep uit de media aandacht van afgelopen jaren.

Hart van Nederland

Hart van Nederland 2

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more