Santa Máxima Friesland 2022

Santa Maxima Friesland

( Member of team: Santa Maxima Nederland 2022 )

Closed You can't donate anymore
from €2,000 (172%)

Welkom op de pagina van Santa Maxima Friesland,
Santa Maxima Friesland is onderdeel van het Platform Santa Maxima Nederland, maar wordt beheert door Santa Maxima Friesland.

Ik ben Petra Reitsma en ben door Arno en Minko gevraagd om Santa Maxima Friesland op te zetten. Iets waar ik in 2022 dus met enthousiasme aan wil beginnen. Want naast het feit dat ik alle versieringen rondom kerst hartstikke leuk vind (laat staan als kerstman rond rijden op mijn motor) Spreekt natuurlijk het doel waarvoor we rijden mij erg aan. Gelukkig ken ik zelf niet iemand in mijn omgeving met kinderkanker, maar heb al wel 2 naaste geliefde volwassenen aan kanker verloren. Hoe erg zal het zijn dat je kind de diagnose krijgt? 
Dus als ik op deze leuke manier een steentje bij kan dragen voor het Prinses Maxima Centrum, dan doe ik dat graag! 

Help jij mij mee? 

Groetjes Petra

Facebook Santa Maxima Friesland 

 

Santa Maxima Nederland. 

Wij zijn Minko van Es uit De Rijp en Arno van Kampen uit Abbekerk - 2 Noord Hollandse kerstmannen en samen hebben wij het platform Santa Máxima Nederland opgericht. Wij hebben ons ten doel gesteld zoveel mogelijk geld op te halen voor de afdeling "verblijf en activiteiten" van het Prinses Máxima centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Dit doen wij door op verschillende manieren geld in te zamelen. Door als kerstman op de motor een tourrit te rijden creëren wij aandacht voor onze missie. In 2020 hebben wij dankzij vele donaties €13.222, weten op te halen en in 2021 maar liefst €16.650,-. Omdat wij een platform zijn en geen stichting gaat 100% van alle donaties naar het centrum. De afdeling "verblijf en activiteiten" welke wij financieel ondersteunen biedt tijdens de behandeling de kinderen, hun broertjes & zusjes, pappa's & mamma's activiteiten aan om even de ziekte te kunnen vergeten en om mooie herinneringen te maken. "Santa Máxima" is een duidelijke verwijzing naar de financiële steun die kerstmannen en vrouwen aan het centrum geven. Een motorrijdende kerstman/vrouw brengt bij kinderen, vaders en moeders en ieder ander een lach op het gezicht. Het rijden als kerstman/vrouw brengt ook bij ons een lach op het gezicht, echter de verdrietige kant van kanker kennen wij helaas ook. Vandaar onze spreuk "We rijden met een lach en een traan." Ook de provinciale Santa Máxima groepen vallen onder Team "Santa Máxima Nederland" op de donatiesite van het Prinses Máxima centrum. Door de ANBI status van het Máxima zijn donaties voor bedrijven fiscaal aftrekbaar. Wij hopen dat vele mensen en bedrijven Santa Máxima willen ondersteunen en daarmee een verschil kunnen maken voor kinderen en hun familie die deze verschrikkelijke ziekte moeten ondergaan. 

Vriendelijke en vroege kerstgroeten van Minko & Arno 

voor meer informatie: 

Santa Maxima Nederland

Facebook Santa Maxima Nederland

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€5 25-12-2022 | 10:57 Buurman reed mee op de motor, gewoon een geweldige actie
€45 24-12-2022 | 18:39 Samen met die €30,- hieronder opgehaald bij de collega's van De Van Andel Kliniek.
€30 22-12-2022 | 19:25
€5 19-12-2022 | 23:12
€15 19-12-2022 | 09:07