Santa Maxima in de province

Santa Maxima Drenthe

( Member of team: Santa Maxima Nederland 2021 )

Closed You can't donate anymore
from €500 (12%)

Wij zijn onderdeel van Santa Maxima Nederland en staan ook voor het volgende : 

Wij zijn Minko van Es uit De Rijp en Arno van Kampen uit Abbekerk - 2 Noord Hollandse kerstmannen en samen hebben wij het platform Santa Maxima Nederland opgericht.
Wij hebben ons ten doel gesteld zoveel mogelijk geld op te halen voor de afdeling "verblijf en activiteiten" van het Prinses Máxima centrum voor kinderoncologie in Utrecht.
Dit doen wij door op verschillende manieren geld in te zamelen. Door als kerstman op de motor een tourrit te rijden creëren wij aandacht voor onze missie. In 2020 hebben wij dankzij vele donaties €13.222, weten op te halen. Omdat wij een platform zijn en geen stichting gaat 100% van alle donaties naar het ziekenhuis.
De afdeling "verblijf en activiteiten" welke wij financieel ondersteunen biedt tijdens de behandeling de kinderen, hun broertjes & zusjes, pappa's & mamma's activiteiten aan om even de ziekte te kunen vergeten en om mooie herrineringen te maken.
"Santa Maxima" is een duidelijke verwijzing naar de financiële steun die kerstmannen en vrouwen aan het centrum geven. Een motorrijdende kerstman/vrouw brengt bij kinderen, vaders en moeders en ieder ander een lach op het gezicht. Het rijden als kerstman/vrouw brengt ook bij ons een lach op het gezicht, echter de verdrietige kant van kanker kennen wij helaas ook. Vandaar onze spreuk "We rijden met een lach en een traan."
Ook de provinciale Santa Maxima groepen vallen onder Team "Santa Maxima Nederland" op de donatiesite van het Prinses Máxima centrum. Door de ANBI status van het Máxima zijn donaties fiscaal aftrekbaar.
Wij hopen dat vele mensen en bedrijven Santa Máxima willen ondersteunen en daarmee een verschil kunnen maken voor kinderen en hun familie die deze verschrikkelijke ziekte moeten ondergaan.
Vriendelijke en vroege kerstgroeten van Minko & Arno

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€25 11-12-2021 | 20:53 Super goed doel en belangrijk
€25 20-11-2021 | 23:21
€10 19-11-2021 | 10:36 Ik vind de actie van Arno en Minko top en het is natuurlijk voor een erg goed doel! Vele kleine beetjes kunnen een groot verschil maken.