Sandra wandelt Maximaal!

Sandra Plette
Closed You can't donate anymore
from €2,500 (100%)

Mijn naam is Sandra Plette, 50 jaar, getrouwd, en moeder van drie prachtige adoptiekinderen (17, 14 en 12 jaar) uit China. In het afgelopen jaar heb ik een passie voor wandelen ontwikkeld en nu wil ik er graag een challenge van maken.

In 2021 wil ik minimaal 1.000 km aan wandelplezier op de teller hebben staan. En waarom dit niet koppelen aan een goed doel? Enige tijd geleden werd ik emotioneel geraakt door het tv-programma 'Pauw Komt Binnen' opgenomen bij het Prinses Máxima Centrum te Utrecht. Hieruit bleek dat er veel geld nodig is voor onderzoek naar verschillende soorten kanker bij kinderen. Je wilt toch niets liever dat al deze kinderen van deze verschrikkelijke ziekte genezen worden?!

 

Op deze manier wil ik graag meehelpen aan de missie van het Prinses Máxima Centrum: 

Elk kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. 

 

Ik ga ervoor en heb je zin om mee te wandelen dan hoor ik dat graag, maar vergeet niet te doneren. Bekijk mijn wandelingen en foto's onder het kopje 'nieuws'. 

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€10 21-12-2021 | 19:04 We sluiten met Sandra een fantastisch wandeljaar af. Mooi dat haar streefbedrag is gehaald, en dat wij daarin konden ondersteunen. Wat rest is dan de mooie herinneringen van die vele wandelingen en de wetenschap dat het Maxima centrum door kan gaan met het onderzoek naar kanker bij kinderen, door die vele honderduizenden stappen die gezet.
€110 20-12-2021 | 21:57
€50 20-12-2021 | 10:06 Trots op mijn vriendin. Een doel wat zo nodig is! Je moederhart huilt als je kind ziek is en waar je misschien afscheid van moet nemen.
€25 19-12-2021 | 10:13
€10 18-12-2021 | 22:13
View all

Trage Tocht Barchem

26-12-2021 | 16:47 Al een tijdje zijn we lid van het Wandelmagazine, www.wandelmagazine.nu , een tijdschrift voor de ‘nieuwsgierige wandelaar’, wel iets voor ons dus! Hier hebben we eerder deze week inspiratie uit opgedaan; in het artikel ‘Grotendeels onverhard door de Achterhoek’ wordt een wandeling weergegeven van de ‘Barchemse Bergen’. Een kleine aanpassing hebben we wel gedaan, we lopen namelijk de trage tocht versie, 12 km van de wandelzapp. We parkeren om 09.15 uur de auto bij eethuis De Kale Berg in Lochem en wandelen, al slingerend, over de meest rustige paadjes door het bos. Dan door de graslanden genaamd Broek en Rammelgoor, een gebied wat vroeger flink moerassig is geweest. De weg brengt ons richting Landhuis De Heest. Over grotendeels grasland, langs de Berkel komen we uit bij het volgende pareltje, kasteel De Cloese; Het kasteel werd in 1520 gebouwd door de Lochemse pastoor . In de jaren 90 deed het dienst als politieschool. Anno 2018 is het kasteel nog in het bezit van een projectontwikkelaar. We vervolgen onze weg richting de Zwiepse berg van 49m hoog. Onderaan de berg en lopend richting de Kale berg is het fraai wandelen, we wanen ons in Zuid-Limburg. Licht glooiend landschap met fraaie uitzichten over akkers en graslanden, prachtig!  Aan de rand van de heuvel van de Kale Berg ligt ook de ‘Witte Wievenkoele’; ‘wijze vrouwen van vlees en bloed’ die alles wisten van geneeskrachtige kruiden. De plek is berucht vanwege de ‘witte wieven’, die ’s nachts tevoorschijn komen, als witte nevels zwevend over heide en moerasgronden. Vanaf hier lopen we door het bos naar de top van de Kale Berg , 46m hoog; bovenop staat een zeshoekig schuilkoepeltje. Vanaf hier is het nog een klein stuk naar de auto. Het weer was prima, bij start van de wandeling was het lekker fris, -6 graden; gedurende de wandeling werd de temperatuur aangenamer tot -2 graden, maar wel met een heerlijk zonnetje. Aanrader, deze wandeling! 1.033km gewandeld…
Read more