Samen tegen rhabdoide kinderk*nker

Dennis van Eeren

Still to go

from €42,195 (141%)

Ons verhaal:

Lieve vrienden, familie, kennissen en ieder ander. Begin 2022 werden wij getroffen door het ergste nieuws wat je als ouders kan overkomen. Ons zoontje, grote broer, kleinzoon, neefje en maatje had een rhabdoide tumor in zijn lever. Deze tumor hoort bij de meest zeldzame en agressieve tumoren met nauwelijks kans op genezing. De grote strijder bleef vechten tot het einde en maakte waar mogelijk nog plezier. Helaas mocht het niet genoeg zijn.

In april 2023 heeft de vader in zijn eentje de marathon van Rotterdam gelopen. Hiermee heeft hij geld opgehaald voor onderzoek naar rhabdoide kinderk*nker. De mensen die hem kwamen supporten zagen hem met een brede lach en een dikke traan de  42,195 kilometer rennen. Hij liep hem zoals gezegd samen met zijn zoon. Dit was een dusdanig bijzondere ervaring voor hem zelf en zijn naasten, dat al snel het idee kwam om dit groter aan te pakken. Inmiddels is er een organisatie voor de acties en is er een groepje lopers ontstaan. Ook zij zullen 14 april 2024 meedoen aan de marathon van Rotterdam. Wij gaan dit als groep: familie, vrienden en kennissen breder aanpakken. We gaan ons inzetten voor de Jarno Drost Reseach Group in het Prinses Maxima Centrum. Dit ter nagedachtenis aan onze strijder.

In het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie is het gezin 9 maanden bijgestaan door de beste specialisten. Hier werkt hoofdonderzoeker Jarno Drost met zijn team vol overgave voor een betere behandeling van kinderen met een rhabdoide tumor. Hopelijk kunnen wij daar met deze actie een steentje aan bijdragen en krijgen kinderen in de toekomst een minder slechte prognose.

Om geld in te zamelen voor onderzoek hebben wij sponsors nodig. We zullen verschillende acties organiseren om geld op te halen. De marathon van Rotterdam gaan we lopen als hoofdevenement. Het uiteindelijke bedrag wordt persoonlijk aan Jarno Drost en zijn onderzoeksgroep overhandigd.
Delen is lief, doneren is geweldig!

Volg onze roadtrip en laten wij samen zo veel mogelijk geld ophalen:

 Voor updates over acties, trainingen en wedstrijden -> volg, deel, like ons op Instagram of Facebook. Samen Tegen Rhabdoide Kinderk*nker Facebook

Aan iedereen die ons volgt, iets deelt, ons like of zelfs doneert namens ons maar ook het onderzoeksteam en het Princes Maxima Centrum  allemaal enorm bedankt want wij doen dit samen. 

Wil jij meedoen met een eigen actie? Wauw! 

Wij lopen als team meer dan 100 kilometer per week tijdens trainingen. Dit met doel om samen de marathon van Rotterdam te lopen maar wij gaan ook de Bruggenloop en misschien nog andere runs doen. Dit met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek. Wil jij als bedrijf, school, sportvereniging, familie of vriendengroep een actie opzetten, dat kan want elke euro is er een voor het onderzoek. Stuur een mailtje naar samentegenrhabdoide@gmail.com en dan kunnen wij zelfs een afspraak maken om het geld op te halen en wat te delen op de socials. 

Alvast super super super bedankt en hopelijk krijgen ook deze kinderen een kans!

Lopers en organisatie:
Dennis, Mark, Marco, Juliette, Dennis, Rick, Michel, Stephan, Sharon, Arjo, Roald en Crelis

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€500 08-07-2024 | 14:51
€25 24-06-2024 | 10:40
€500 06-06-2024 | 11:40 Lineage draagt graag bij aan dit mooie doel.
€5,341.70 03-06-2024 | 15:28
€7,500 30-05-2024 | 20:52