"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Remco Wevers

( Member of team: #MilesAgainstCancer )

Closed You can't donate anymore
from €2,500 (67%)

Terugblik op een bijzondere editie

Editie 2020 van de Miles Against Cancer ligt al weer achter ons! Het doel was om alle 12 provincies binnen 24 uur aan te doen. Ruim 500 kilometer op de pedalen voor het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie te Utrecht. En dat doel hebben we gehaald!

Ons doel was ook om bij te dragen aan extra voorzieningen ter ondersteuning van het kind en gezin op het gebied van kinderoncologie. Ook om bij te dragen aan opleiding en onderwijs op het gebied van kinderoncologie, verzorgd door of namens het Prinses Máxima Centrum. En dat doel is ook gelukt. Inmiddels heeft het team euro 25.057, - aan sponsoring en donaties ontvangen. Dit is een geweldig bedrag waar we van worden. Een onvoorstelbaar succes.

Aan het vertrek stonden 5 "Pipi Langkousen" en werd het 2e motto: "we hebben het nog nooit gedaan, dus we denken dat we het wel kunnen". Natuurlijk hebben we geen concessies gedaan aan onze 1e slogan "alleen ga je sneller, samen kom je verder". Want om deze monsterrit tot een goed einde te brengen hebben we goed naar elkaar omgezien. Voortdurend hebben we elkaar in de gaten gehouden en gemotiveerd zodat we allemaal de eindstreep zouden halen. Een klein uurtje later dan gepland haalden we die finish en konden we elkaar met veel voldoening in de armen vallen en feliciteren. "WE DID IT!"

Teamlid Anne Meint heeft een mooi verslag (Facebook verslag Anne Meint) gemaakt dat hij op zijn Facebookpagina heeft gepubliceerd. Voor iedereen die het leuk vindt om onze belevenissen te beleven is het een must om zijn verhaal te lezen. Samen met het filmpje dat teamlid Karel heeft gemaakt (YouTube filmpje Karel) is het alsof je zelf meerijdt.

Onlangs heeft de Prinses Máxima Foundation ons uitgenodigd voor een rondleiding binnen het centrum. Tijdens het bezoek zullen we ook een cheque aanbieden en bespreken aan welk project de opbrengst zal worden besteed. Via onze Facebooksite zullen we hiervan verslag doen.

Met deze laatste nieuwsbrief, een korte, ronden we deze editie officieel af. Op onze Facebooksite kunnen jullie alle ontwikkelingen over de Miles blijven volgen. Voor nu een laatste groet van mij en een laatste DANKJEWEL voor alle steun, in welke vorm dan ook. Blijf gezond!

Met sportieve groet,

Remco

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€5 25-08-2020 | 15:29
€20 25-08-2020 | 14:47
€50 24-08-2020 | 11:14
€25 19-08-2020 | 23:09
€10 19-08-2020 | 21:04 Helaas zelf met deze nare ziekte te maken gehad en er kan niet genoeg onderzoek naar gedaan worden en daar is natuurlijk een boel geld voor nodig 👍 En alle beetjes helpen😏