Olympische boksen voor het Prinses Maxima Centrum, doe jij mee?

Nouchka Fontijn
from €3,000 (134%)

Het Prinses Máxima Centrum zit vol met helden: Kindjes die elke dag strijden om beter te worden, en medewerkers die er alles aan doen om ze 24/7 zo goed mogelijk te behandelen.

1 op de 4 kinderen met kanker overlijd, dat is veel te veel. Ik wil samen met jullie geld ophalen om bij te dragen aan de missie:

ieder kind met kanker genezen!

Op zaterdag 25 februari organiseer ik boksclinics bij Mesa Sport in Rotterdam. Deelname kosten gaan voor 100% naar het goede doel.

Er zijn 2 verschillende clinics: 

13-14 uur:  Clinic 1, Ready to Rumble (voor Beginners)

15-16 uur Clinic 2, Next Level Boxing (voor Gevorderden, iedereen die de basis van het boksen kent)

Tussen de lessen in vertel ik iets over mijn carrière en over het goede doel en is er een loterij. Koffie, thee en wat lekkers wordt geserveerd.

Boks je mee? Stoer! Doneer dan €35 euro en claim je ticket. Typ in de omschrijving 'Clinic 1' of 'Clinic 2', zodat ik je kan indelen in de juiste groep.

Liever niet mee boksen, maar wel bijdragen aan deze belangrijke missie? Doneer dan een bedrag naar keuze! Per €10 euro die je doneert, koop je ook gelijk een lootje voor de loterij die 25 februari plaatsvind.

Prijzen zijn onder andere: een Rayban zonnebril, een fotoshoot, bokshandschoenen, een gesigneerd shirt, museum toegangskaarten en vele culinaire prijzen..

*Zorg in beide gevallen dat je jouw gegevens laat delen met mij als initiatiefnemer. Dan kan ik je mailen over de details van de clinic en/of opsporen als je een mooie prijs hebt gewonnen!

** Heel veel dank aan eenieder die al gedoneerd heeft, en aan onze sponsors:

Mesa Sport - Tempel Optiek - Kimberley Danielle Fotografie - Goat Boxing - Club Boks! - Resolutie van Zijderveld - Stedelijk Museum Schiedam - Partí Schiedam - Expreszo - 't Stoepje - Vlaams Broodhuys

 

Vragen? mail naar info@nouchkafontijn.nl 

 

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€10 01-03-2023 | 15:05 Goed doel altijd goed!
€250 25-02-2023 | 16:20
€25 25-02-2023 | 15:59
€10 25-02-2023 | 14:21
€10 25-02-2023 | 14:19
View all

Aanleiding voor deze Actie..

07-02-2023 | 22:18 Waarom dit doel, waarom nu, waarom door mij? Misschien vragen die jij je ook stelt. Tijd om het een en ander even toe te lichten.. In mijn bokscarriere heb ik altijd een heleboel steun mogen ontvangen van de mensen om mij heen. En nu, is het tijd om ook iets terug te geven. Het Prinses Maxima Centrum is op mijn pad gekomen, omdat ik zelf iemand ken die hier behandeld is. Twee jaar lang, elke dag onder behandeling. Gelukkig, met een fantastisch resultaat!  Helaas lukt het nog niet om ieder kind te genezen, en helaas zijn en nog steeds kinderen die tijdelijk in het Prinses Maxima Centrum 'wonen'. Ik wilde iets voor deze kinderen doen, en ben een aantal maanden terug op bezoek geweest. Ik heb met kinderen en ouders gebokst op het prachtige binnenplein. Even waren ze niet ziek en bezig met infusen en chemo. Een aantal kinderen die in isolatie lagen of te zwak waren, heb ik aan bed bezocht. Het was mooi om ook hen Olympische medailles te laten zien en even een lach op hun gezicht waar te nemen.  Maar, ik kwam er ook snel achter, dat het Centrum ook keihard geld nodig heeft in hun missie om elk kind te genezen.  Ik hoop van harte dat alle kinderen die ik heb ontmoet, een fantastische toekomst tegemoet gaan. Ik hoop dat jullie samen met mij willen bijdragen aan het vergroten van hun kansen, en de kansen van alle andere kinderen die moeten strijden tegen deze ziekte. Elke euro is er één. Ik ben alle donateurs, sponsors en organisatorische hulpjes nu al dankbaar! 
Read more