Kaartje van Jasmijn!

Dennis en Yildiz Pasman

Still to go

from €5.000 (225%)

Op 1 januari 2021 is onze allerliefste Jasmijn Ebbers overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Jasmijn was een superlief, grappig, vrolijk en creatief meisje dat enorm hield van gezelligheid, lekker eten (cupcakes!) en feestjes vieren. Ook was ze stapelgek op haar hond Sam, haar broer Jesse, haar vriendinnen en familie. Hoewel Jasmijn heel wat voor haar kiezen kreeg, was ze zo stoer en dapper en kon ze altijd van kleine dingen weer blij worden. Wat missen we jou, lieve Jasmijn... 

Het allerliefst wilde ze voetballen, net als haar grote voorbeeld Lieke Martens. Dat lukte niet, maar ook hield Jasmijn erg van tekenen. Voor deze actie - Kaartje van Jasmijn! - hebben we ansichtkaarten gemaakt van acht van haar eigen tekeningen. Het zijn vrolijke, kleurige afbeeldingen; precies zoals Jasmijn was! 

Met de aankoop van een setje kaarten steun je het Prinses Máxima Centrum bij het onderzoek naar hersentumoren. Dank je wel hiervoor!!    

BESTELLEN?

Wil je Kaartje van Jasmijn! bestellen? Wat leuk! Dit kan door te appen naar 06 - 8303 3964 of te mailen naar yildiz_pasman@hotmail.com, graag je adresgegevens erbij vermelden. De set van acht kaarten (voor verschillende gelegenheden) kost 7,50. Van dit bedrag doneren wij 80 procent via deze pagina aan het PMC. 

We verzenden de kaartjes natuurlijk met alle plezier, we moeten hier alleen wel portokosten voor in rekening brengen. Het totaalbedrag wordt dan tien euro.

(Let op: betalen voor de kaartjes gaat dus NIET via de doneerbutton hieronder. Wij sturen je een Tikkie/betaalverzoek en doen vervolgens de donatie. Maar meer doneren via onderstaande knop mag natuurlijk altijd!)

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€800 29-09-2023 | 17:25 Op 1 september 2023 hebben vrienden en familieleden van Jasmijn gewandeld, gefietst en hardgelopen tijdens de Jasmijns Cupcake Run. Een aantal bedrijven, vrienden en familieleden hebben deze Run gesponsord.
€50 11-09-2023 | 13:45
€50 08-09-2023 | 16:05
€50 07-09-2023 | 15:28 ❤️💪
€10 07-09-2023 | 09:21 Zodat zieke kindjes in de toekomst (nog beter) geholpen kunnen worden.
View all

Jasmijns Cupcake Run!

27-08-2023 | 20:16 Op 1 september zou Jasmijn 15 jaar worden. Het zou een dag zijn met familie, vrienden en vriendinnen en natuurlijk een cupcake 😊 Jasmijn kennende zou ze er een mega party van maken!! Tot ons grote verdriet mag dit allemaal niet zo zijn en moeten we onze allerliefste, gekke en grappige schat alweer bijna drie jaar missen…Haar verjaardag kunnen we niet meer samen met haar vieren, maar wel gaan we iets bijzonders doen aanstaande vrijdag. Iets om Jasmijn te herdenken, stil te staan bij wie ze was: zo dapper, stoer en een ontzettende doorzetter. Een beetje van deze kracht en dit doorzettingsvermogen willen we zelf laten zien tijdens Jasmijns Cupcake Run! Samen met onze vrienden, vriendinnen en familie gaan we onze grenzen verleggen (zoals zij zo vaak heeft gedaan). Met Jasmijn in onze gedachten… De Run bestaat uit 3 disciplines: Een hardlooprun van 116 km waar de deelnemers in estafette een route afleggen van het Prinses Maxima Centrum naar Groenlo Een wandeltocht van 30 kilometer (omgeving Hengelo GLD naar Groenlo) Een wielertocht waar in verschillende samenstellingen van Groenlo naar Utrecht en weer terug wordt gefietst. Nieuwe donaties!  Tijdens de trainingen kwamen meerdere deelnemers bij ons met de vraag of ze zich bij de uitdaging die ze tijdens de Jasmijns Cupcake Run aangaan, kunnen laten sponsoren om het PMC te steunen in hun onderzoek naar de behandeling van hersentumoren. We hebben besloten dit te koppelen aan onze bestaande kaartenactie (deze pagina dus). Inmiddels zijn er de afgelopen weken heel veel nieuwe donaties binnen gekomen. GEWELDIG, dank jullie wel allemaal!!!!  Nu nog ‘even’ hardlopen, wandelen of wielrennen op 1 september... Voor wie het moeilijk krijgt deze dag, moet maar even denken aan Jasmijns BieniePower.....    
Read more