Goud blauw, voor mij, voor jou!

Jaarclub Prestige Eindhoven

( Member of team: Benefietactie gestart door HC Houten )

Closed You can't donate anymore
from €4,000 (138%)

Lichtpuntjes kunnen maken voor kinderen in Kenia!

Nu de dagen weer zonniger gaan worden, de sportscholen, velden en terrassen weer open zijn, corona eindelijk een beetje klaar lijkt te zijn met ons plagen, en ons leventje weer nog leuker wordt, is het eens tijd om wat te doen voor anderen die het echt zwaar hebben. Vandaar dat jaarclub Prestige i.o. samen sterk, zich wilt inzetten voor een prachtig, belangrijk en persoonlijk doel, en wij willen jullie vragen om onderdeel te zijn van dit initiatief.

Sport maakt je blij. Sport maakt je gezond. Sport verbindt. Ook als je ziek bent. Beweging, afleiding en vrolijkheid zijn super belangrijk voor kinderen met kanker. Dat merkte Alicia, het zusje van een van onze jaarclubgenoten, toen ze op 14 jarige leeftijd een ernstige vorm van kanker kreeg, en hier tot ieders verdriet aan is overleden op 15 jarige leeftijd. Door Alicia zelf geïnitieerd startte haar school een benefietactie, die daarna door is gezet door Hockeyclub Houten (waar zij hockeyde), om kinderen met kanker in Kenia (en bij succes óók in Indonesië, Malawi en Kosovo) ook te kunnen laten bewegen, plezier te laten maken en te laten revalideren. Want in rijke landen als Nederland is de genezingskans voor kinderen met kanker 75% en in arme landen minder dan 10%. Een onacceptabel verschil volgens Alicia, en natuurlijk iedereen! De actie doet HC Houten samen met het Prinses Máxima Centrum, hét ziekenhuis voor kinderoncologie, en World Child Cancer NL.

Prestige lijkt het ontzettend bijzonder en belangrijk als we met z’n allen ons voor dit doel kunnen inzetten. Op een sportieve manier kunnen we dan zoveel mogelijk betekenen voor dit prachtige doel!

Wij zullen op donderdag 10 juni de dag beginnen met een frisse duik en zwemtocht in onze mooie Dommel, in het hartje van Eindje, waarna ons doel is om zoveel kilometers als mogelijk is te lopen die dag door heel Eindhoven langsalle verenigingshuizen! Als jullie ons graag willen supporten dan kunnen jullie sponsoren met een bedrag dat afhangt van het totaal aantal gelopen kilometers door ons. Dit kan je afspreken met je vriend/familielid van Prestige. Natuurlijk kan je ook helpen met een mooie bijdrage! Alle beetjes tellen!

Doneren kan direct via deze webpagina ("Doneer nu").

Wij hopen van harte dat jullie ons en de kinderen in Kenia willen steunen!

Wij hebben er in ieder geval zin in!

Goud blauw, voor mij, voor jou!

 

 

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€250 25-08-2021 | 14:56
€40 24-06-2021 | 06:27
€5 22-06-2021 | 17:23
€15 22-06-2021 | 15:53
€100 22-06-2021 | 14:24
View all

Met de duik in de Dommel in de pers!!

22-06-2021 | 18:04 Wow, wat een super aandacht voor de actie van Prestige vanuit verschillende media. Echt meer dan geweldig! Krant van de TU Eindhoven: https://www.cursor.tue.nl/nieuws/2021/juni/week-3/tu/e-student-organiseert-met-jaarclub-benefiet-voor-overleden-zusje/ Eindhovens Dagblad: https://www.ed.nl/eindhoven/duik-in-dommel-levert-vijfduizend-euro-op-voor-kinderen-met-kanker~a7d78aad/ Brabants dagblad: https://www.bd.nl/eindhoven/duik-in-dommel-levert-vijfduizend-euro-op-voor-kinderen-met-kanker~a7d78aad/ NU.nl: https://www.nu.nl/eindhoven/6141105/duik-in-dommel-levert-vijfduizend-euro-op-voor-kinderen-met-kanker.html      
Read more