Koeken kopen voor het Prinses Máxima Centrum

Ilona Geurts
Closed You can't donate anymore
from €1,500 (410%)

Recentelijk werd bij mijn neefje Giel acute myeloïde leukemie geconstateerd. Het leven van Giel en zijn familie staat sindsdien volledig in het teken van de ziekte van Giel. Giel wordt behandeld in het Prinses Máxima Centrum, gespecialiseerd in kinderoncologie, en het gezin mag gebruik maken van alle faciliteiten die het centrum deze gezinnen biedt. In de afgelopen weken heb ik met eigen ogen mogen zien hoe belangrijk dit centrum is voor deze kinderen en hun gezin.

Het Prinses Máxima Centrum levert de hoogste kwaliteit van zorg met 900 zorgprofessionals, er wordt research gedaan en er wordt op vele manieren getracht om de kinderen en hun gezin een zo ‘normaal’ mogelijk dagelijks leven te bieden. In het centrum zijn 87 ouder-kind kamers aanwezig zodat ouders bij hun zieke kind kunnen blijven gedurende de opnameperiode:er is een mogelijkheid om als gezin te koken en je wasje te draaien; er is ruimte voor afleiding, ontspanning en beweging (de Tienerlounge, de bouwplaats, de ontdekplek, Het Park) en niet te vergeten een theater en een opvang voor broertjes en zusjes.

Wat zijn we als Nederland rijk dat we dit centrum hebben en dat kinderen hier de beste zorg krijgen!

De reguliere zorg wordt bekostigd uit de ziektekostenverzekering, maar de overige faciliteiten kunnen worden aangeboden door giften van particulieren, bedrijven, fondsen en stichtingen.

Vrijdag 1 oktober 2021 vieren Giel en zijn tweelingbroer Loek hun 1e verjaardag. Ter gelegenheid hiervan hoop ik zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het Prinses Máxima Centrum. Dit doe ik middels een ‘Koeken-actie’. (Lees alle informatie via de link). Van elk pak koekjes, kruidnoten of chocolade gaat minimaal € 1,- naar het Prinses Máxima Centrum. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om een donatie te doen via deze actiepagina.

Helpt u mij mee om het streefbedrag te halen?

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€492.58 14-12-2021 | 17:37 De koekenactie leverde ruim €800 op, waarvan voor een deel speelgoed is aangeschaft in overleg met de medewerkers. Het restant van €492,58 is aan de doneeractie toegevoegd.
€50 30-11-2021 | 21:52
€15 26-11-2021 | 13:17
€25 05-11-2021 | 09:19 Wat een super initiatief! Vreselijk dat dit gebeurd in het mooie en lieve gezin. Hopelijk kunnen we ze samen, mede door deze actie, een beetje ontzorgen. En hebben deze lieve papa en mama alle aandacht en energie om daar te zijn waar hun hart ligt💙
€20 31-10-2021 | 16:20
View all

Koop jij de koeken voor het Prinses Máxima Centrum?

29-09-2021 | 15:34 Ter gelegenheid van de 1e verjaardag van mijn neefjes hoop ik zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het Prinses Máxima Centrum. Hiervoor start ik een koeken-actie:Hoe werkt de koekenactie? Bij enkele bedrijven mag ik producten afnemen tegen een voordelige prijs, zodat de winst bij verkoop ten goede komt van deze inzamelingsactie. Van elk product gaat minimaal € 1,- naar het Prinses Máxima Centrum! (Van de zelfgemaakte wafels van Theo gaat zelfs de volledige opbrengst naar het goede doel!) Ik heb medewerking van de (Limburgse) Bakkerij Vermeeren uit Slenaken, Markus & Markus Stroofwafels en Van Delft Chocolates & Bakery.Bestellen U kunt uw bestelling de gehele maand oktober, doch uiterlijk voor zondag 31 oktober 2021 12.00 uur, doorgeven. Alle producten worden voor het afhaalmoment bij de leveranciers vers bereid. Uw bestelling geeft u bij voorkeur door via het bestelformulier: https://forms.gle/ohYvXf8GXbFZV86fA Indien dit niet lukt, kunt u ook een bestelformulier opvragen: koekenactie@gmail.com. Levering van uw bestelling Uw bestelling kan op de volgende manieren worden geleverd: - Bestelling ophalen op zaterdag 13 november tussen 11.00-14.00 uur in Guttecoven  (Limburg) - Bestelling ophalen op zaterdag 20 november tussen 11.00-14.00 uur in Zoetermeer (Zuid-Holland) - Bestelling per post ontvangen (wordt tussen 13-20 november verzonden). Verzendkosten worden bij u in rekening gebracht! - Bezorging in omgeving Zoetermeer en Guttecoven kan in overleg; stuur mij een e-mail - Andere leveropties zijn uiteraard mogelijk in overleg; stuur mij een e-mail Betaling Na het doorgeven van uw bestelling, ontvangt u van mij een betaalverzoek. Ik wil u verzoeken de betaling voor 31 oktober 2021 12.00 uur te voldoen. Indien de betaling niet tijdig is ontvangen, vervalt uw bestelling. Vanaf 31 oktober 2021 worden de bestellingen gedaan bij de leveranciers, zodat deze vlak voor het afhaalmoment worden geleverd. Vragen of suggesties? U kunt mij bereiken op het e-mailadres: koekenactie@gmail.com
Read more