W

Duinoordschool

Wij gaan met z'n allen voor het Prinses Máxima Centrum
from €1,500 (1863%)

Wij zijn een kleine basisschool in Den Haag. Ieder schooljaar kiezen we een goed doel om met elkaar voor te sparen, soms ver weg en soms dichtbij.

Omdat één van onze leerlingen in het Prinses Máxima Centrum wordt behandeld, hebben we gekozen voor dit prachtige ziekenhuis. We gaan dit schooljaar verschillende activiteiten organiseren.

We zijn gestart tijdens de Kinderboekenweek met een markt, alle boeken (ingeleverd door de kinderen zelf) kosten 1 euro! 

 

Speculaaspoppen verkoop

Onze volgende actie was direct na de intocht van Sinterklaas in de week van 14 november. 

Wat stonden er veel enthousiaste ouders en kinderen in de rij voor ons 'kraampje' om een speculaaspop te kopen.

De kinderen vonden ze heel erg lekker, sommigen stonden een dag later weer voor de kraam. We hebben alles verkocht!

Alle familieleden werden ingeschakeld en zo kwam er zelfs een bestelling van 14 poppen. Geweldig!

 

WK voetbal poule

Ja, ja, we hebben met z'n allen meegedaan aan de WK voetbalpoule! Dat was spannend en er was maar 1 winnaar..............

het Máxima! Geweldig! 

 

Radio 538-----Missie 538

Wat een geweldige actie! We hebben via een contact bij 538 in het geheim een plaatje aangevraagd voor Jasmijn uit groep 8.

Een paar vriendinnen en haar hele groep hebben in een filmpje een lieve boodschap voor haar ingesproken. 

Zij hebben ook 425 euro meegebracht om te doneren! Echt geweldig! Op dinsdagavond werd Jasmijn gebeld in de uitzending door Bas,

het was heel ontroerend om te zien hoe Jasmijn daar zat met geverfde haartjes en een grote glimlach! Mijn kleine president van Jaap Reesema werd gedraaid.

Lieve Jasmijn we zijn er voor je! Precies wat je vriendinnen zeiden. Hou je sterk!

 

CPC-loop 12 maart 2023 

Onze volgende actie! Een aantal leerkrachten gaat hardlopen voor het Prinses Maxima Centrum, zij gaan deelnemen aan de CPC-loop in maart. Zij lopen 5km, 10km en zelfs de halve marathon 21 km! Wow wat een sportieve kanjers hebben wij op school.

Sabine, Sonja, Bregtje, Esther, Chris, Linda, Else en Sonja(bestuur) Zij laten zich graag sponseren en hebben hiervoor een eigen pagina op onze site. De teller staat nu al op 3693 euro! Fantastisch! Voor nu alvast heel veel succes met trainen! 

 

CPC-LOOP wat een prestatie!

De sponsorloop van 12 maart, de CPC-loop was een groot succes. 7 collega's hebben alles gegeven op de 5, 10 en 21 kilometer. Het was echt een feestje langs de route met spandoeken en heel veel enthousiaste supporters.

Zij hebben 5413 euro! opgehaald met dank aan familie, vrienden, collega's, kinderen en ouders van school. Wij zijn allemaal heel trots op deze toppers!

 

Koningsdag 2023 wat een fantastisch initiatief van onze Chloë uit groep 4

Chloë heeft dit jaar op Koningsdag voor het eerst op straat viool gespeeld. Zij wilde graag spelen voor het Prinses Máxima Centrum en de helft van haar opbrengst aan het Prinses Máxima Centrum geven. Zij heeft met veel passie en toewijding gespeeld, en daarbij € 67,80 opgehaald voor het Prinses Máxima Centrum.                                      Chloë is erg blij en trots dat ze dit mooie bedrag bij elkaar heeft kunnen spelen en na de vakantie aan school kan overhandigen. Je bent een topper!

 

Sponsorloop 26 mei 2023

Eindelijk was het zover!! Op vrijdag 26 mei was de sponsorloop voor alle kinderen van groep 1 t/m 8. Wat hadden de kinderen er zin in! Gewoon in de straat bij school, heel mooi weer, fanatieke kids, enthousiaste ouders en leerkrachten. En wat hebben ze veel rondjes gerend met z'n allen. Nu zijn (bijna) alle sponsorenveloppen ingeleverd en is er een prachtig bedrag opgehaald. Geweldig, echte kanjers! U ziet het voorlopige bedrag hiernaast. Het eindbedrag van de sponsorloop en het totale bedrag van alle acties volgen nog.

Alle donateurs, namens ons en ook namens het Máxima Centrum heel hartelijk voor uw bijdrage!

Eindbedrag 

Wat een geweldig bedrag hebben we met z'n allen gespaard! 27.952 euro! Geweldig! allemaal heel, heel hartelijk dank!

 

 

 

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€1,327.75 19-06-2023 | 16:25 Dit is het laatste bedrag voor Maxima dat de kinderen van de Duinoordschool nog hebben ingeleverd van de sponsorloop! Super gedaan allemaal! Het is zo nodig om dit prachtige ziekenhuis te steunen, zodat alle kinderen een eerlijke kans krijgen om te worden behandeld.
€31 09-06-2023 | 10:17
€9,900 08-06-2023 | 18:36
€9,900 08-06-2023 | 18:32
€20 26-05-2023 | 14:54 Omdat geld zeer nodig is .