Help kinderen met kanker. Steun onze expeditie tbv de kinderoncologie!

Dennis Gorree

( Member of team: Heroes of Telemark )

Closed You can't donate anymore
from €5,000 (21%)

Diagnose

Vorig jaar kreeg mijn goede vriend, Eduard Bollebakker (47) de diagnose Acute Myeloide Leukemie.

Zijn wereld stond in één keer stil. Drie dagen na zijn diagnose startte hij meteen met de eerste chemo (in het ziekenhuis waar hij notabene werkzaam is). Toen ik kort daarna op de quarantaine afdeling aan zijn bed zat, zei hij ‘We gaan er gewoon voor, ik heb tenslotte nog genoeg om voor te leven…’.

De inhoud van deze zin en de vastberadenheid waarmee hij die uitsprak, raakte me op dat moment. Hij was klaar voor de strijd!

 

De kracht van positiviteit

Ed heeft de kracht en positieve mindset die hij vanaf het begin al heeft, tijdens zijn gevecht (en nog steeds) niet losgelaten. Tot op de dag van vandaag doet hij er alles aan om zijn herstel zo goed mogelijk te laten verlopen en het leven weer op te pakken. Van fysiek trainen, het tijdig nemen van rust, aanpassingen doen in zijn voedings-/leefstijl patroon, het aandacht besteden aan zijn gezin en sociale omgeving, tot het weer stapsgewijs hervatten van zijn werk als anesthesie medewerker in het ziekenhuis.

In dit proces is hij gedreven om zijn grenzen en mogelijkheden na deze ziekte opnieuw te verkennen. Hij wil hiermee andere mensen (gezond en ziek) inspireren en laten zien, dat als je sterk van geest kunt zijn en een positieve mindset hebt, er heel veel mogelijk is.

 

Het doel

Daarbij wil hij zich ook inzetten voor de missie van de Prinses Maxima Centrum Foundation:

Ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven

Wij gaan met een team van 7 vrienden, onder leiding van Ed, op een 9 daagse expeditie naar Noorwegen en willen daarmee zoveel mogelijk geld inzamelen.

(Expeditie info https://arcticadventure.nl/expedities/heroes-telemark-expedition/)

Met dit geld willen wij de kinderen, hun gezinnen, de research, de academy en het smart hospital op het gebied van kinderoncologie maximaal ondersteunen, zodat zij hun strijd tegen kanker zo goed mogelijk kunnen leveren.

 

Elke bijdrage helpt!

Als u iets kunt missen en financieel wilt bijdragen, doneer dan hieronder via mijn pagina, via die van Eduard Bollebakker en/of de andere teamleden. U kunt ons ook enorm helpen door ons verhaal in uw netwerk en omgeving te delen.

Heeft u vragen of ideeën, dan kunt u via social media contact met mij opnemen (Facebook, Instagram, Linkedin).

Namens Ed, de kinderen, hun ouders, de foundation en ons team, hartelijk dank!

 

Dennis Gorree

 

 

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€50 26-01-2021 | 10:08 Fantastisch initiatief! Heel veel succes met alle voorbereidingen, obstakels die genomen worden, en de expeditie om jullie doel te bereiken! Jullie mogen nu al zo trots zijn op jezelf!
€15 26-01-2021 | 09:19
€25 30-09-2020 | 00:23
€15 29-09-2020 | 23:31
€10 29-09-2020 | 23:27