Samen komen we verder in de strijd tegen kanker

Peter Kuijlaars

( Member of team: #MilesGiveSmiles )

Still to go

Qr
from € 3.250 (87%)

Een optimale kwaliteit van leven is een wens van ieder mens en in het bijzonder voor de mensen die strijden tegen welke vorm van kanker dan ook. Voor kinderen is het misschien nog zwaarder omdat zij mogelijk niet beseffen wat hen overkomt en/of te wachten staat.

Eigenlijk hoort een kind zich zorgen te maken over een puistje op zijn voorhoofd en niet bezig te zijn met deze vreselijke ziekte.

Daarom ben ik dankbaar dat ik gezond ben (voor zover ik weet) en mij kan inzetten om de missie van het Prinses Máxima Centrum te realiseren. Het is een lange weg, maar eens zullen wij allen samen deze ziekte verslaan of in ieder geval "ombuigen" tot een chronische ziekte, die uitstekend en eenvoudig te behandelen is!

Dit om te zorgen dat ook mensen met kanker het leven weer met een lach  positief tegemoet kunnen blijven zien.

Want wat is er mooier dan een glimlach van een kind !?!

View all
€ 10 14-06-2021 | 22:12
€ 10 14-06-2021 | 16:07
€ 100 14-06-2021 | 13:04 Wij van Woed vinden het zeer nobel van Peter dat hij zich zo inzet voor de strijd tegen kanker. Succes!
€ 50 14-06-2021 | 12:33 Wat een mooi actie waar je aan deelneemt Peter, respect! Heel veel plezier geniet er lekker van! Groetjes Keziban
€ 15 14-06-2021 | 11:55 genezen van kanker is helaas niet voor iedereen weggelegd. Persoonlijkheb ik beide kanten meegemaakt, mijn vader kon niet genezen, mijn man is inmiddels 11 jaar "schoon". Ik vind het belangrijk dat er zo veel mogelijk onder gedaan kan worden dat op die manier meer mensen/kinderen kans hebben op genezing
View all

Het aftellen is begonnen; nog 7 dagen

14-06-2021 | 09:00 Als ik deze blog schrijf, zijn het nog 7 dagen tot #MilesGiveSmiles 2021. Inmiddels voorzien van de 2e vaccinatie; wat dat voor nu eigenlijk waard is.  Voor de tocht nog even nieuwe veters voor de loopschoenen gekocht. Dus aan het materiaal kan het niet liggen. Dit excuus heb ik gelijk maar "uitgeschakeld".  Het zit nu dus tussen de oren, in het koppie.Zelf zeg ik gekscherend: "verstand op nul, blik op oneindig".Misschien toch een beetje grootspraak. De kriebels beginnen te komen, maar probeer mijn rust te vinden en houden. De teller staat op bijna € 2.800; wat zou € 3.000 een mooi bedrag zijn. Daarom vraag vrienden, kennissen, collega's e.d. om te doneren, om mee te doen met de prijsvraag: "Welke tijd loop ik over de ca. 40 kilometer". De door hen te raden eindtijd kunnen zij vermelden bij "Omschrijving van de donatie".  De route is hier te vinden. Natuurlijk iedereen hartstikke bedankt voor alle steun en in het bijzonder aan de sponsoren Plameco Plafonds Breda, Welkom Energie, Snijders Schilderwerken Etten-Leur, Jan van Sundert keuken en badkamers, Woed en Snijders Reklame (Oudenbosch).
Read more