Samen kom je verder om de strijd tegen kanker te overwinnen

Peter Kuijlaars

( Member of team: #MilesAgainstCancer )

dagen

Qr
from € 3.000 (61%)

Een optimale kwaliteit van leven is een wens van ieder mens en in het bijzonder voor de mensen die strijden tegen welke vorm van kanker dan ook. Voor kinderen is het misschien nog zwaarder omdat zij mogelijk niet beseffen wat hen overkomt en/of te wachten staat.

Eigenlijk hoort een kind zich zorgen te maken over een puistje op zijn voorhoofd en niet bezig te zijn met deze vreselijke ziekte.

Daarom ben ik dankbaar dat ik gezond ben (voor zover ik weet) en mij kan inzetten om de missie van het Prinses Máxima Centrum te realiseren. Het is een lange weg, maar eens zullen wij allen samen deze ziekte verslaan of in ieder geval "ombuigen" tot een chronische ziekte, die uitstekend en eenvoudig te behandelen is.

View all
€ 50 12-07-2020 | 19:38
€ 10 09-07-2020 | 10:43
€ 15 07-07-2020 | 14:58 Opgeven is geen optie en dat past bij Peter. Heel veel succes👍
€ 10 07-07-2020 | 07:16
€ 25 06-07-2020 | 15:18 Mooi initiatief!
View all

Diepe buiging

23-06-2020 | 19:30 Als ik deze blog schrijf, staat de teller op nog 52 dagen. Ja, nog ruim 7 weken voordat we in Groningen op de fiets.   De afgelopen weken stonden voor mij persoonlijk nog in het teken van het regelen van diverse zaken rondom het evenement. Te denken valt hierbij aan de overnachting de avond voorgaande aan de rit in Groningen, de startlocatie in Groningen, de diverse knelpunten op de route en natuurlijk, samen met Remco, de shirtsponsoring.   Vooral het laatste vergt veel tijd door het enthousiasme waarmee onze mede-teamleden de sponsoren warm kregen voor dit evenement. Het aantal aanmeldingen is dermate groot, dat wij helaas afgelopen wekend hebben moeten besluiten om dit gedeelte van onze stop te zetten.Met in totaal 18 logo's staat het shirt aardig vol, maar geeft ook aan hoezeer men onze actie waardeert. Met dank aan alle sponsoren die dit hebben bewerkstelligt. Het hotel is geregeld en ook hier een enthousiast onthaal. De overige punten zijn nog in behandeling, maar groot is de bereidheid om mee te denken en waar mogelijk ondersteuning te verlenen. Dit alles raakt mij en maakt mij op momenten emotioneel.Prachtig, alle enthousiasme, ondersteuning en medewerking. Hiervoor maak ik naar iedereen die ons op welke manier dan ook ondersteunt een diepe buiging !!!
Read more