Maximale inzet voor Ed en het Princes Máxima Centrum

Martijn van de Rijt

( Member of team: Heroes of Telemark )

Qr
from € 2.000 (167%)

Beste mensen,

Mijn allerbeste maat, Eduard Bollebakker, heeft nu een jaar geleden de verschrikkelijke diagnose Acute Leukemie gekregen. Binnen 1 dag stond zijn wereld en dat van zijn kinderen, familie en vrienden volledig op zijn kop. Van gezonde “jonge” vent naar kankerpatiënt met een onzekere toekomst.

Nu, ruim een jaar, drie zware chemokuren en een stamceltransplantatie verder, is Ed volledige genezen verklaard en kan hij de hele wereld weer aan! Geweldig natuurlijk! Maar nu het volgende, Ed heeft een fantastisch idee bedacht, met een team van 7 vrienden (daar ben ik er 1 van) een expeditie in Noorwegen doen: Heroes of Telemark. In 7 dagen leggen wij te voet op (wandel)ski’s met eenieder een 35 kilo wegende slee achter ons 104 km af over de ijsvlaktes van Noorwegen.

Dit om te bewijzen dat je met een positieve instelling, veerkracht te tonen op de zware momenten en heel veel trainingsuren in de oefenzaal van een klein hoopje mens kan herstellen naar weer die “jonge” gezonde sterke vent die met een volle lach op zijn gezicht de wereld inkijkt!!

Nu wordt het nog mooier, met deze tocht willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Prinses Maxima Centrum Foundation. Dit centrum zit zich in voor de kinderoncologie. Onderzoeken, behandelen, begeleiden, enzovoorts enzovoorts, alles voor deze zeer kwetsbare kleine mensjes! Dat kost geld, veel geld. Dus lieve mensen, STEUN ons door een bedrag te sponsoren zodat wij in april 2021 een geweldig bedrag kunnen overhandigen aan het Princes Máxima Centrum!!

Namens Ed, de kinderen en ons team, hartelijk dank!

Martijn

View all
€ 100 23-02-2021 | 20:19 De donatie is voor Martijn en Remco, en natuurlijk Eduard Bollebakker en hun 4 beste vrienden die geweldige uitdaging aangaan in april in Noorwegen; een historische tocht afleggen door de sneeuw!! De “Heroes of Telemark Memorial Expedition” om geld in te zamelen voor het Prinses Maxima Centrum voor kinderen met kanker. Succes mannen!!👊🏻
€ 35 15-02-2021 | 09:31 Super mooi doel. Een steun in de rug voor mensen met deze nare ziekte biedt perspectief. Succes mannen!
€ 10 05-02-2021 | 14:02
€ 25 01-02-2021 | 19:22
€ 25 30-01-2021 | 19:51 Top initiatief! Ik wens jullie heel veel succes met de tour mannen! 💪