Voorgaande winkelacties

 

Steun ons via acties in de winkel! Hieronder ter inspiratie enkele acties uit het verleden. Klik op het logo en ga direct naar de pagina van de winkel.

Wil je met jouw winkel ook een actie voor het Prinses Máxima Centrum? Stuur een e-mail naar foundation@prinsesmaximacentrum.nl.

 

Monique Collignon

Eerder ontwierp Monique Collignon alle kleding van de artsen en verpleegkundigen in het Máxima. Nu komt ze met een nieuwe actie. Van ieder verkocht, door haar ontworpen HUMAN mondkapje, gaat een donatie van € 3,- naar een goed doel. Het prinses Máxima Centrum is er daar één van. Dus koop snel je mondkapje op de website en doneer aan het Prinses Máxima Centrum. Zie hier het filmpje over de HUMAN campagne.

 

 

 Carlo Lanza

Carlo Lanza komt wederom in actie voor het Prinses Máxima Centrum. Eerder reikte Carlo al een cheque van € 2500,- uit aan het centrum. Nu doneert Carlo Lanza per verkocht paar sokken €2,- en krijg jij zelf 10% korting. Met code PMC wordt de korting verrekend en ben je er ook van verzekerd dat je met je bestelling  € 2,- doneert aan het centrum. 

 

Rehab Sneakers

Na het grote succes van vorig jaar lanceren Bas Smit (ambassadeur van het Prinses Máxima Centrum) en Nicolette van Dam hun tweede limited edition collectie sneakers met dit jaar maar liefst acht verschillende sneaker modellen. Ook dit jaar gaat er € 15,- per verkocht paar van de opbrengsten naar de drie kinderziekenhuizen; het Prinses Máxima Centrum, het Emma Kinderziekenhuis en het Sophia Kinderziekenhuis.

 

 

 

Hema

Koop de limited edition Chantal-pyjama bij HEMA en &C Store en steun het Prinses Máxima Centrum. De pyjama is geïnspireerd op het RTL4-programma van onze ambassadeur Chantal Janzen: Chantals Pyjama Party.

 

 

City-Play

City-Play heeft een speelkleed ontwikkeld van de stad Utrecht! Op het kleed staan alle iconen van de stad, zodat Utrechtse kinderen spelenderwijs hun eigen stad kunnen leren kennen. Van elk verkocht Utrecht speelkleed doneren wij €1,-. Op deze manier hopen wij een beetje bij te kunnen dragen aan het welzijn van kind en gezin tijdens hun verblijf in het Prinses Máxima Centrum.

 

 

The Tosti club 

The Tosti Club wil anderen inspireren en steunen. In de restaurants van The Tosti Club kun je een donatie doen aan het Prinses Máxima Centrum. Daarnaast krijgen alle kinderen die behandeld worden of zijn in het centrum van ons een echte tosti-lunch.

 

 

Koeien en Kaas Alphen

Restaurant Koeien en Kaas Alphen komt in actie voor het Prinses Máxima Centrum. Dit doen wij door €1,- te doneren voor elke karaf water die in ons restaurant wordt verkocht. Op deze manier hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van de kinderen die verblijven in het Prinses Máxima Centrum.

 

Koeien en Kaas Zoetermeer

Restaurant Koeien en Kaas Zoetermeer komt in actie voor het Prinses Máxima Centrum. Dit doen wij door €1,- te doneren voor elke karaf water die in ons restaurant wordt verkocht. Op deze manier hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van de kinderen die verblijven in het Prinses Máxima Centrum.

 

Scan Modul

ScanModul steunt het Prinses Máxima Centrum. In deze tijd is hygiëne nog belangrijker dan normaal, als leverancier van vele ziekenhuizen en zorginstellingen weten wij dat als geen ander. Om in die behoefte te voorzien is er een hygiënestand toegevoegd aan het assortiment. Om geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum doneren wij per verkochte hygiënestand €25,- aan dit geweldige goede doel.