Radio 538 heeft met hun ‘Missie 538’ geld ingezameld voor het Prinses Máxima Centrum

23-12-2022 | 19:00

In de week van 19-23 december 2023 kwamen de dj's van Radio 538, luisteraars, vrienden van het station, bedrijven en andere organisaties in actie om samen zoveel mogelijk geld op te halen voor ons centrum. Het is het derde jaar op rij dat Radio 538 zich met Missie 538 in de dagen voor Kerst inzet voor goede doelen. Vorig jaar haalde Radio 538 geld op voor twaalf verschillende doelen, waar het Máxima er één van was.

Meer over Missie 538

Luisteraars konden in ruil voor een donatie bepalen welke muziek er te horen was. Ook konden zij hun eigen actie startten en de opbrengst daarvan doneren, een actie van een ander steunen of een losse donatie doen. Daarnaast startte Radio 538 ook weer een veiling. Daarmee konden onder andere bekende vrienden van het station en bedrijven hun producten en ervaringen aanbieden, waarop luisteraars live in de uitzending konden bieden. Zodoende hebben de dj’s zich samen met luisteraars dag en nacht ingezet om zoveel mogelijk geld op te halen.

Waanzinnig

De week in het teken van Missie 538 voor het Máxima heeft bij veel mensen in het land, ouders, kinderen en medewerkers van het Máxima veel losgemaakt. De verbondenheid, saamhorigheid en passie waren zeker voelbaar in het centrum.

Hierdoor is het fantastische bedrag van €4.716.913,- opgehaald en kunnen er in ieder geval drie clean rooms* worden gerealiseerd. Tevens wordt er een grote bijdrage geleverd aan een vierde clean room. Hiermee zetten we een hele mooie stap om celtherapie dichterbij te brengen voor meer kinderen met kanker.

*Clean rooms