Zomaar een griepje

29-12-2022 | 11:37


Waar het de afgelopen weken zo goed ging ging het na kuur 2/12 al snel minder, Kayden at al vanaf de dag van de kuur al minder woensdag veranderde dat en at nog minimaal ook het drinken lukte niet meer . Daarbij begon hij ook te hoesten en te snotteren met diarree.

We wilden het nog even aankijken ivm kerstdagen Kayden werd ook steeds vermoeider maar we hebben fijne kerstdagen gehad , helaas de dinsdag na kerst kreeg Kayden koorts erbij dat betekend bellen met het Prinses Maxima Centrum we mochten voor controle naar onze shared care ziekenhuis in Zwolle. We moesten via de eerste hulp ivm verdacht van corona na eindelijk 2,5 uur werden we opgehaald voor opname want de bloeduitslagen waren zo slecht dat hij dan voor observatie 72 uur blijft en krijgt dan direct antibiotica ivm infectie gevaar.

Uit het keeluitstrijkje bleek dat Kayden influenza positief is waarbij andere kindjes dit zelf kunnen afweren en beter worden kan dit voor Kayden heel gevaarlijk zijn ivm longontsteking etc. Kayden heeft ook een bloedtransfusie gehad ivm te lage waardes van het bloed het gaat gelukkig nu een stuk beter met hem hij krijgt nu totale sondevoeding over de hele dag omdat hij nog niet wil en kan eten en drinken. 

We hopen voor oud en nieuw thuis te zijn en samen het nieuwe jaar in te luiden met vuurwerk.

Fijne jaarwisseling voor iedereen.