Welkom op het actieplatform van het Prinses Maxima Centrum!

Ieder jaar krijgen ongeveer 600 kinderen de diagnose kanker. Één op vier daarvan overlijdt helaas nog. De missie van het Prinses Máxima Centrum is ieder kind met kanker te genezen, met optimale kwaliteit van leven. Daarbij hebben we jouw steun hard nodig! 

Start op dit platform je eigen actie of doe het samen met een team van collega's, met je school, vereniging, een groep vrienden of familie. Doneer aan een bestaande actie op het platform of doe mee aan een sportieve uitdaging. Wees creatief, doe vooral iets waar jij je goed bij voelt/blij van wordt! 

Wil jij een 'speciale' dag zoals je verjaardag, een jubileum, je bruiloft of een zakelijk receptie nog meer betekenis geven? Doneer Jouw Dag aan het Máxima en kom in actie.

Neem ook een kijkje in onze webshop. Hierin vind je o.a. de Máxi-knuffel, het gelukspoppetje en artikelen om je actie of evenement leuk aan te kleden. Met jouw aankoop in de webshop steun je direct het Prinses Máxima Centrum.

Op welke manier je ons ook steunt, wij zijn je hiervoor ontzettend dankbaar!

Lees meer Lees minder
Wij hebben samen al 27.842 km afgelegd
Bekijk alle
Wat leuk dat je in actie wilt komen voor het Prinses Máxima Centrum. Start hier je actie en deel deze met je vrienden, familie, klasgenoten en/of collega’s en relaties. Wat bedenk jij voor mooie actie waar je zoveel mogelijk mensen mee kan bereiken? Start je actie bijvoorbeeld door het organiseren van een lokale actieviteit, een sponsorloop op school, organiseer iets met collega’s op je werk of neem deel aan een landelijk sportevent en laat je sponsoren voor Het Máxima. Ben je jarig of open je een nieuw bedrijf en wil je in plaats van een cadeau ontvangen een cadeau geven in de vorm van een donatie, ook dat is mogelijk. We zijn benieuwd en wensen je succes met jouw fondsenwerving!
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je sportclub. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Radio 538 heeft met hun ‘Missie 538’ geld ingezameld voor het Prinses Máxima Centrum

23-12-2022 | 19:00 In de week van 19-23 december 2023 kwamen de dj's van Radio 538, luisteraars, vrienden van het station, bedrijven en andere organisaties in actie om samen zoveel mogelijk geld op te halen voor ons centrum. Het is het derde jaar op rij dat Radio 538 zich met Missie 538 in de dagen voor Kerst inzet voor goede doelen. Vorig jaar haalde Radio 538 geld op voor twaalf verschillende doelen, waar het Máxima er één van was. Meer over Missie 538 Luisteraars konden in ruil voor een donatie bepalen welke muziek er te horen was. Ook konden zij hun eigen actie startten en de opbrengst daarvan doneren, een actie van een ander steunen of een losse donatie doen. Daarnaast startte Radio 538 ook weer een veiling. Daarmee konden onder andere bekende vrienden van het station en bedrijven hun producten en ervaringen aanbieden, waarop luisteraars live in de uitzending konden bieden. Zodoende hebben de dj’s zich samen met luisteraars dag en nacht ingezet om zoveel mogelijk geld op te halen. Waanzinnig De week in het teken van Missie 538 voor het Máxima heeft bij veel mensen in het land, ouders, kinderen en medewerkers van het Máxima veel losgemaakt. De verbondenheid, saamhorigheid en passie waren zeker voelbaar in het centrum. Hierdoor is het fantastische bedrag van €4.716.913,- opgehaald en kunnen er in ieder geval drie clean rooms* worden gerealiseerd. Tevens wordt er een grote bijdrage geleverd aan een vierde clean room. Hiermee zetten we een hele mooie stap om celtherapie dichterbij te brengen voor meer kinderen met kanker. *Clean rooms    
Lees meer
Bekijk alle
€ 15

Wilma

21-06-2024 | 12:21 Aan: Fietsen voor een betere toekomst tegen kinderkanker Belangrijk doel!